ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ιt's a beautiful day!

Ιt's a beautiful day!
Για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό στην ΑΕΚ χαμογελούν διάπλατα! Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αρκετούς λόγους να αισιοδοξεί και η πίστη για επίτευξη των στόχων που έχουν απομείνει... επέστρεψε!
Το 4-0 επί του ΠΑΟΚ δεν μετέτρεψε την Ένωση σε ομαδάρα που θα σαρώσει τους πάντες και τα πάντα, αλλά τόνωσε κατά πολύ την αυτοπεποίθηση όλων καθώς απέδειξαν ότι μπορούν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο, αρκεί να υπάρχουν σωστές επιλογές από τον πάγκο και παράλληλα απόλυτη σοβαρότητα από όσους είναι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Χιμένεθ έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή και αυτό που έλεγε στους συνεργάτες του είναι ότι «πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι κομβικής σημασίας να κερδίσουμε την Καβάλα τώρα για να εξασφαλίσουμε τα πλέι οφ και να πάμε στην Τούμπα απαλλαγμένοι από κάθε άγχος».

Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πόσο σημαντικό είναι αυτό και δείχνουν να το έχουν καταλάβει και οι παίκτες, οι οποίοι στις μεταξύ τους συζητήσεις λένε ότι «αν είμαστε τόσο σοβαροί και στην Τούμπα, τότε θα πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου ό,τι κι αν γίνει»! Το ζητούμενο, επομένως, για την ΑΕΚ είναι να διατηρήσει αυτό το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να μην αποδειχθεί ότι ήταν έκλαμψη.

Για να πάνε όλα καλά, λοιπόν, θα πρέπει ο Νάτσο Σκόκο να παραμείνει στη θέση του δεύτερου επιθετικού όπου έπαιξε την Κυριακή και είναι η αγαπημένη του, ενώ ο Χιμένεθ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την άψογη συνεργασία του Τραϊανού Δέλλα με τον Νταβίντ Ματέος αλλά και για τη σωστή λειτουργία στο χώρο του κέντρου, από τη στιγμή που ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ έχει ανεβάσει την απόδοσή του.

Επιστροφή την Τετάρτη
Ο Ισπανός τεχνικός, ικανοποιημένος από το 4-0 επί του ΠΑΟΚ αλλά και αναγνωρίζοντας την κούραση από τα προηγούμενα παιχνίδια, έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό για τη Δευτέρα και την Τρίτη, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη. Ετσι οι Κιτρινόμαυροι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν ορεξάτοι για δουλειά και αποφασισμένοι για νίκη με την Καβάλα -χωρίς τους τιμωρημένους Καφέ, Μάκο- και πρόκριση στην Τούμπα.

Στην αναμέτρηση της προσεχής Κυριακής δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, κατά πάσα πιθανότητα, ούτε ο Σανέλ Γιάχιτς ενώ ο Χιμένεθ δεν αποκλείεται να προφυλάξει κάποιον παίκτη, όπως για παράδειγμα τον Λυμπερόπουλο, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα.
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...