ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Να πώς χάνει η Μπαρτσελόνα!

Να πώς χάνει η Μπαρτσελόνα!
Η Φουενλαμπράδα σταμάτησε το σερί 21 νικών της Μπαρτσελόνα ακολουθώντας ό, τι είχαν διδάξει όλοι οι προηγούμενοι θύτες των Καταλανών. Το gazzetta.gr αναλύει πού πρέπει να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός.Η πολύ δυνατή έδρα της Φουενλαμπράδα (μόλις μία ήττα σε έντεκα παιχνίδια πλέον) δεν είχε ανησυχήσει τους Καταλανούς, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Μαδρίτη σχετικά χαλαροί και μετά την ήττα άκουσαν τον Τσάβι Πασκουάλ να κατηγορεί τους παίκτες του ότι «δεν είχαμε το επίπεδο και τη συγκέντρωση που απαιτούνταν για να κερδίσουμε και είχαμε στα προηγούμενα 21 ματς».

Πέρασαν 79 μέρες και 21 παιχνίδια σε κάθε διοργάνωση που έλαβε μέρος η Μπαρτσελόνα (11 ματς για το πρωτάθλημα, 7 για την Ευρωλίγκα και 3 για το Copa Del Rey) για να αναγκαστεί ο Πασκουάλ να μιλήσει για τα αίτια της… ήττας.

Δύο εβδομάδες πριν αό την έναρξη της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό, η Φουενλαμπράδα κέρδισε την Μπαρτσελόνα εφαρμόζοντας τη συνταγή που ακολούθησαν και όλοι όσοι έριξαν τους πρωταθλητές Ευρώπης στο καναβάτσο.

Οι Καταλανοί βραχυκυκλώνουν σε κάθε παιχνίδι που ο αντίπαλός τους καταφέρνει να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα επιδιώκοντας μεγάλες επιθέσεις και αργό ρυθμό. Σε όσα παιχνίδια δηλαδή η Μπαρτσελόνα μένει κάτω από τους 70 πόντους, οι πιθανότητες να φύγει με το κίτρινο φύλλο αγώνα είναι πάρα πολλές.

Από τις επτά φετινές της ήττες, μονάχα στις δύο από αυτές ξεπέρασε το όριο των 70 πόντων, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις σε τρία παιχνίδια κέρδισε έχοντας πετύχει κάτω από 70 πόντους.

Το μυστικό για κάθε αντίπαλο της Μπαρτσελόνα είναι να περιορίσει τους αιφνιδιασμούς και να μην αφήσει ελευθερία κινήσεων στους περιφερειακούς που ελέγχουν το ρυθμό (Ρούμπιο, Ναβάρο, Λάκοβιτς, Σάδα). Στις οκτώ αναμετρήσεις που οι «μπλαουγκράνα» έμειναν σε χαμηλό σκορ, έχασαν τις πέντε, οπότε to know είναι γνωστό. Το θέμα είναι να εφαρμοστεί σωστά και το how…

Οι φετινές ήττες της Μπαρτσελόνα
6/3 Φουενλαμπράδα-Μπαρτσελόνα 69-66
16/12 Λιέτουβος Ρίτας-Μπαρτσελόνα 88-87
5/12 Εστουντιάντες-Μπαρτσελόνα 63-62
20/11 Κάχα Λαμποράλ-Μπαρτσελόνα 87-80
17/11 Σιένα-Μπαρτσελόνα 76-67
4/11 Μπαρτσελόνα-Φενερμπαχτσέ 61-69
24/10 Μπαρτσελόνα-Σαραγόσα 70-71 (κ.α. 62-62)

Οι νίκες της Μπαρτσελόνα με χαμηλό σκορ
27/1 Ολίμπια Λ.-Μπαρτσελόνα 67-68
12/12 Βαγιαδολίδ-Μπαρτσελόνα 55-65
11/11 Μπαρτσελόνα-Λιέτουβος Ρ. 69-55

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...