ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ομπράντοβιτς: «Μία ακόμα νίκη, μια καλή εμφάνιση»

Ομπράντοβιτς: «Μία ακόμα νίκη, μια καλή εμφάνιση»
Ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό του ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται την Τετάρτη (09/03, 17:00) στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή για την 20ή αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο τεχνικός των «πράσινων» με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το ματς με το «γηραιό» όπως έκαναν και με τη Μάλαγα και να πάρουν τη νίκη πραγματοποιώντας παράλληλα μια καλή εμφάνιση. 

«Επιστρέφουμε για έναν αγώνα μια εβδομάδα μετά την αναμέτρηση στην Ισπανία. Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, δουλέψαμε και σειρά έχει ο αγώνας με τον Ηρακλή», είπε ο Ζοτς και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να αγωνιστούμε με την ίδια σοβαρότητα, το ίδιο πάθος και κίνητρο με τα οποία αγωνιστήκαμε απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με μία ακόμη νίκη και μια καλή εμφάνιση». 

Στο ίδιο μήκος με του προπονητή του ήταν και οι δηλώσεις του νεαρού σέντερ του «τριφυλλιού», Γιώργου Μπόγρη: 

«Είναι ένας ακόμη αγώνας για το ελληνικό πρωτάθλημα, στον οποίο θα πρέπει να δώσουμε προσοχή. Οι προπονητές μας έχουν ήδη μιλήσει για την αναμέτρηση, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε σοβαροί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και να αγωνιστούμε συγκεντρωμένα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί μιλούν για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε ακόμη εκείνους τους αγώνες. Για εμάς έχει σημασία πάντα το επόμενο παιχνίδι. Και στην προκειμένη περίπτωση αυτό με τον Ηρακλή». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...