ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τέλος ο Μιχαλήτσος!

Τέλος ο Μιχαλήτσος!
Όπως σας είχε προϊδεάσει από νωρίς, το gazzetta.gr στην αποψινή (Καθ. Δευτέρα) σύσκεψη της ΠΑΕ Άρης αποφασίστηκε ο τερματισμός της συνεργασίας με τον Γιάννη Μιχαλήτσο! Οι «κίτρινοι» θα πορευθούν μέχρι νεωτέρας υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Νέων, Νίκου Πασσιαλή.

Σήμερα ο απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της του Άρη, όπως αποκλειστικά έγραψε το gazzetta.gr, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ, αφού οι «κίτρινοι» βλέπουν πως ο στόχος των πλέι οφ απομακρύνεται επικίνδυνα.

Αυτό που αποφασίσθηκε και γνωστοποιήθηκε στον Γιάννη Μιχαλήτσο που κλήθηκε από την διοίκηση να παραστεί και να δώσει εξηγήσεις είναι πως οι δρόμοι τους χωρίζουν. Η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης ευχαριστεί τον πρώην τεχνικό της ομάδας για τις υπηρεσίες του και ανακοινώνει πως νέος τεχνικός είναι ο Νίκος Πασσιαλής από την δεύτερη ομάδα.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει να ευχαριστήσει τον Γιάννη Μιχαλήτσο που για μία ακόμα φορά έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του συλλόγου. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20, Νίκου Πασσιαλή».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...