ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

«Όλα τα ματς σαν επίσημα»

«Όλα τα ματς σαν επίσημα»
Το Σάββατο με τα… χίλια ζόρια ήρθε η νίκη στη Μάλτα! Πλέον, χωρίς άγχος το βράδυ της Τρίτης στο φιλικό με την Πολωνία, ο Φερνάντο Σάντος θα έχει τη δυνατότητα να διορθώσει λάθη και ατέλειες.

Το παραλίγο κάζο της Μάλτας πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους ενόψει της συνέχειας, ήταν το ουσιαστικό μήνυμα του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος μιλώντας για το ματς που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης στο Καραϊσκάκη επισήμανε: «Για μας είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε πει ότι από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην Εθνική, πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς σαν επίσημο, με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση. Θέλουμε να κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε αγώνα».

Σχετικά με την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε: «Η Μάλτα δεν πήγε διαφορετικά από όσο την περιμέναμε. Όπως τη διαβάσαμε, έτσι έπαιξε. Εμείς δυστυχώς δεν κάναμε αυτά που είχαμε κάνει στην προπόνηση. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα, η Μάλτα πίστευε στις δυνατότητές της και βγήκε στις αντεπιθέσεις.

Εμείς όσο περνούσε η ώρα ήταν λογικό να έχουμε νευρικότητα και άγχος, αλλά έστω και έτσι, στο τέλος ήρθε το γκολ και η νίκη. Στο τέλος μένει η διάθεση και η θέληση, το πάθος που έδειξαν τα παιδιά και κυνήγησαν ως το τέλος το γκολ που ήρθε και ήταν δικαίωση για το πάθος και την αποφασιστικότητα που έδειξαν».

Όσον αφορά το φιλικό με την Πολωνία και για το αν θα είναι ευκαιρία για αλλαγές και δοκιμές, τοποθετήθηκε ως εξής: «Έχουμε ένα μοντέλο και μια λογική και δεν θα παρεκκλίνουμε από αυτό. Δεν έχουμε το διαθέσιμο χρόνο για να πούμε στους παίκτες αυτά που θέλουμε. Άρα δεν θα αλλάξουμε σύστημα. Θα υπάρξουν δοκιμές και πειραματισμοί σε πρόσωπα, γιατί στο επίσημο παιχνίδι με τη Μάλτα που ακολουθεί δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας κάποιους παίκτες και είναι καλή ευκαιρία».

Για το σχόλιο του Πολωνού προπονητή Φράντισεκ Σμούντα ότι η Εθνική θα βρίσκεται στο Euro, ο Σάντος επισήμανε: «Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ καλό σχόλιο, αλλά δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από σχόλια. Είδατε ότι στο ματς με τη Μάλτα όλοι είχαν δεδομένο ότι θα νικήσουμε, αλλά το ματς ως το τέλος ήταν στην κόψη του ξυραφιού.

Δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι με το μανδύα της αλαζονείας σε κανένα παιχνίδι. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα και αν το κάνουμε, τότε θα μπορούμε να πάμε στην τελική φάση του Εuro».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...