ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ακριβής προγραμματισμός

Ακριβής προγραμματισμός
Μετά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή αμφιβολία για την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο και την επόμενη σεζόν. Η βεβαιότητα ήρθε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι ο Βάσκος τεχνικός έχει ήδη δώσει στους ανθρώπους της ομάδας ημερομηνίες για το πλάνο προπονήσεων μέχρι το τέλος της σεζόν και την προετοιμασία της επόμενης. Ο 47χρονος προπονητής έχει ενημερώσει για το μέχρι πότε θα συνεχιστούν οι προπονήσεις (τέλη Μαΐου), πότε θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, πότε θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ, αλλά και πόσα και τι είδους φιλικά θα χρειαστούν. 

Ουδέν νεότερο για Μιραλάς, σιγή και για Εντέλ 

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει τις τελευταίες ημέρες για την ανανέωση του συμβολαίου του Κέβιν Μιραλάς με τον Ολυμπιακό. «Δεν έχω κλείσει κάποιο ραντεβού με τον Ολυμπιακό προς το παρόν», δήλωσε ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού, Κριστόφ Ενροτό στην εφημερίδα «Γαύρος». Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να δήλωσε μετά τη χθεσινή προπόνηση της εθνικής Βελγίου πως «… υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Σεντ Ετιέν, αλλά όχι και με μένα. Έχω όμως θετικό προαίσθημα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και πως μέχρι την 1η Απριλίου το θέμα θα έχει κλείσει θετικά. Άλλωστε το θέλουμε πολύ τόσο εγώ όσο και ο Ολυμπιακός». 

Στο μεταξύ, ο Κριστόφ Ενροτό, που εκπροσωπεί και τον Απούλα Εντέλ, ξεκαθάρισε τι ισχύει για τον 25χρονο τερματοφύλακα που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό. «Έχω προτείνει τον Εντέλ στον Ολυμπιακό, όπως και σε άλλες ομάδες στην Ελλάδα και την Τουρκία. Απάντηση δεν έχω από τον κ. Μαρινάκη, ίσως περιμένει να μιλήσει με τον κ. Βαλβέρδε. Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Εντέλ», τόνισε για τον γκολκίπερ που μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε κάποιον από τους τερματοφύλακες που εξετάζουν για την αντικατάσταση του Αντώνη Νικοπολίδη. 

Επιχείρηση… κατασκοπείας 

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον 2-3 σημαντικές μεταγραφές εν όψει της νέας περιόδου και από χθες φημολογείται πως ήδη έχει γίνει μία προεργασία για το πρώτο «χτύπημα». Μάλιστα λέγεται πως κατάσκοποι της ομάδας βρίσκονται στο εξωτερικό για να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο στόχο, πιθανώς και άλλους. 

Τραυματίστηκε στο… ξενοδοχείο ο Τζεμπούρ 

Ο Ράφικ Τζεμπούρ έλαμψε με την απόδοσή του στο ματς της Αλγερίας με το Μαρόκο, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε. Όχι στον αγώνα, αλλά σύμφωνα με τον Τύπο της πατρίδας του στο… ξενοδοχείο, καθώς γύρισε ελαφρώς τον αστράγαλό του κατεβαίνοντας τις σκάλες. Πάντως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και ο 26χρονος άσος αναμένεται να επιστρέψει υγιής στις προπονήσεις της ομάδας, που αρχίζουν και πάλι την Τετάρτη.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...