ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Κόκκινο πάρτι στα sms!

Κόκκινο πάρτι στα sms!
Η βοήθεια που προσφέρουν οι φίλαθλοι των «αιωνίων» στα ερασιτεχνικά τμήματα είναι εξ ορισμού αξιοθαύμαστη. Όπως αποδεικνύει όμως η σύγκριση, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στείλει επταπλάσια sms!Τους τελευταίους μήνες, τα ρεπορτάζ των «αιωνίων» κατακλύζονται από την καταγραφή του αριθμού μηνυμάτων που στέλνει ο κόσμος των δύο ομάδων.

Ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό, με πολύ σωστή καμπάνια έχουν προωθήσει ιδιαίτερα την ιδέα που αποτελεί σανίδα σωτηρίας για τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πρώτος την ιδέα τον Οκτώβριο, αλλά για αρκετούς μήνες όλος ο κόσμος αγνοούσε την ύπαρξη του sms. Μόλις προ ολίγων εβδομάδων ξεκίνησαν οι «πράσινοι» τη δική τους καμπάνια και είδαν τον αριθμό μηνυμάτων να ανεβαίνει.

Ωστόσο η διαφορά παραμένει χαώδης! Με την υποσημείωση ότι το μήνυμα του Παναθηναϊκού κοστίζει τα διπλά χρήματα για κάθε χρήστη κινητής τηλεφωνίας, δείτε το πλήρες ρεπορτάζ του sportdog με τους ακριβείς αριθμούς και τα χρήματα που έχουν εισρεύσει ως τώρα στα ταμεία των δύο συλλόγων.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...