ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η light πολιτική απέτυχε!

Η light πολιτική απέτυχε!
Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τη διαφορετική αντιμετώπιση της ΕΠΟ και τη light πολιτική του ΠΑΟΚ που πρέπει να εγκαταλειφθεί.

Μετά από καιρό - και πολλά βάσανα - η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν εις βάρος της. Μετά από πολλά χαστούκια ο «Δικέφαλος» αντέδρασε. Με μεγάλη καθυστέρηση και κατόπιν εορτής κατά την εκτίμηση μου. Αν υποθέσουμε ότι, η ανακοίνωση είναι προς την σωστή κατεύθυνση, είναι αρκετή για να αποκατασταθεί η τάξη;

Είναι εμφανές ότι η ΕΠΟ και η πειθαρχική της επιτροπή λειτούργησαν με δυο μέτρα και δυο σταθμά στις υποθέσεις του Μιραλάς, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί με δεδομένες τις θέσεις που εξέφρασαν τις τελευταίες ημέρες νομικοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Αναφέρομαι σε δικηγόρους που δεν εργάζονται για τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι ο κ. Ναυπλιώτης θα έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να επισπευτούν οι διαδικασίες για την εξέταση της υπόθεσης των γεγονότων στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο - συνταξιούχος - αθλητικός δικαστής με τη στάση του, κατάφερε ένα ακόμα χτύπημα στην αξιοπιστία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ποιος νοιάζεται, θα αναρωτηθείτε, και θα έχετε δίκιο. Κανείς δεν νοιάζεται. Και κανείς δεν ασχολείται. Γι αυτό και η αξιοπιστία του Ελληνικού ποδοσφαίρου μειώνεται καθημερινά ολοένα και περισσότερο.

Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας σήμερα. Το ζήτημα είναι αν λύνονται τα προβλήματα του ΠΑΟΚ με μια ανακοίνωση ή αν ήρθε η ώρα ο Θόδωρος Ζαγοράκης να χαράξει μια εντελώς διαφορετική πολιτική σε ότι αφορά τις σχέσεις της ΠΑΕ με τις υπερκείμενες αρχές.

Η πολιτική των χαμηλών τόνων απέτυχε. Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο οι κύριοι, δεν έχουν θέση. Αντίθετα έχουν θέση όσοι κινούνται στο παρασκήνιο, όσοι εμπλέκονται σε στημένους αγώνες, όσοι ορίζουν διαιτητές με ένα τηλεφώνημα, και όσοι έχουν ατέλειωτο χρήμα να σκορπίσουν προς κάθε κατεύθυνση.

Κανείς δεν θέλει να μιμηθεί την συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων ο Ζαγοράκης. Όλοι όμως θέλουν να αφήσει στην άκρη την light πολιτική που ακολουθεί τέσσερα χρόνια τώρα και να διεκδικήσει όσα δικαιούνται από το ποδόσφαιρο ο ίδιος και ο ΠΑΟΚ.

Μέσα στις αλλαγές - που επιβάλλεται να τολμήσει - ο πρόεδρος του Δικεφάλου, ας συμπεριλάβει και την αλλαγή πολιτικής για να αντιληφθούν οι αναίσθητοι, οι βολεμένοι και οι «σάπιοι» του συστήματος που εξουσιάζει το ποδόσφαιρο ότι αργά ή γρήγορα τα ψέματα θα τελειώσουν, όχι γιατί το ζητούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά γιατί το απαιτούν όλοι οι φίλαθλοι που ντρέπονται γι αυτό που αποκαλούμε σήμερα, Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υ. Γ. Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα εξεδόθη για το δίκαιο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή για να εξυπηρετηθεί ο κ. Πηλαδάκης που όπως αντιλαμβάνεστε πολύ θα ήθελε να διεξαχθεί το παιχνίδι ΠΑΟΚ Λάρισας την ερχόμενη Κυριακή κεκλεισμένων των θυρών ; Για ευνόητους λόγους. Μην με. παρεξηγείτε. Απλά μια ερώτηση έθεσα.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...