ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

«Λαχτάρησαν» με Ηλιάδη, επέστρεψαν Επαλέ, Χοσέμι

Με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος προς στιγμή «λαχτάρησε» τον Γιώργο Παράσχο. Ο Έλληνας μέσος υποβλήθηκε σε θεραπεία και εντέλει δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας ενόψει του ματς με τον Εργοτέλη. Επέστρεψαν οι αδειούχοι Επαλέ και Χοσέμι. 
«Λαχτάρησαν» με Ηλιάδη, επέστρεψαν Επαλέ, Χοσέμι


Η προετοιμασία του Ηρακλή συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς με τα γνωστά προβλήματα. Εκτός κανονικού προγράμματος έμεινε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που είναι τραυματίας. Ατομικό για ακόμη μία μέρα έκανε ο Δημήτρης Στάμου ενώ ο Κατσικά συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. 

Ο Γιώργος Παράσχος είδε τους Επαλέ και Χοσέμι, που είχαν εξασφαλίσει ειδική άδεια, να επιστρέφουν σε πλήρεις ρυθμούς. Επίσης, παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Στέλιος Ηλιάδης στην διάρκεια της προπόνησης τελικά δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας για τυχόν μη συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής. 

Θετική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Εργοτέλης στο αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής για εξασφάλιση εισιτηρίων και εκδοτηρίου για τις ανάγκες των εκδρομέων "κυανόλευκων" οπαδών, που θα θελήσουν να βρεθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο. 

Συγκεκριμένα, εξασφαλίστηκαν 200 εισιτήρια (χωρίς να υπάρχει πρόβλημα εξυπηρέτησης, εφόσον προκύψει μεγαλύτερη ζήτηση), τα οποία θα διατίθενται από το εκδοτήριο της πύλης 1 του Σταδίου, με τους φίλους του Ηρακλή να καταλαμβάνουν τη θύρα 6. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ, καθώς η γηπεδούχος ΠΑΕ έχει ορίσει εισιτήριο γενικής εισόδου σε αυτήν την τιμή.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...