ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Διπλό το κακό για Σίτι!

Διπλό το κακό για Σίτι!
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων της Σίτι για τον τραυματισμό του Μίκα Ρίτσαρντς, καθώς ο αμυντικός της ομάδας δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στον ημιτελικό του Κυπέλλου, κόντρα στην συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. 

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 22χρονου αμυντικού έδειξαν ότι πρόκειται για θλάση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, θα χάσει το παιχνίδι του «Γουέμπλεϊ» με τη Γιουνάιτεντ. 

Ο Μίκα Ρίτσαρντς θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για 4-6 εβδομάδες, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να υποβληθεί σε οξυγονοθεραπεία, με σκοπό την επίσπευση της αποθεραπείας του. «Δεν είναι αυτό που περίμενα και αυτό που ήθελα. Πραγματικά, ένιωσα χάλια όταν άκουσα τα νέα από τους γιατρούς. Αναρωτήθηκα γιατί συνέβη σε μένα, αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται», δήλωσε ο αμυντικός της Σίτι. 

Τα προβλήματα στα μετόπισθεν για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν τελειώνουν με την απουσία του Ρίτσαρντς, καθώς και ο Ζερόμ Μπόατενγκ αντιμετώπισε προβλήματα με το γόνατό του, στην προπόνηση της εθνικής Γερμανίας και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Από την πλευρά του, το ιατρικό επιτελείο των «πάντσερ» ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση, αλλά η Σίτι περιμένει τον Μπόατενγκ να επιστρέψει στην Αγγλία και να εξεταστεί από τους γιατρούς της ομάδας. 

Πηγή: England365.gr

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...