ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τον… Μάιο μπορείς;

Τον… Μάιο μπορείς;
Να δείξουν τα δόντια τους απέναντι σε Σιένα και Μπαρτσελόνα και να βρεθούν ένα βήμα από το ραντεβού τους το Μάιο στο Final 4 της Ευρωλίγκας καλούνται απόψε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Με Τεόντοσιτς και χωρίς φόβο στην «Παλαέστρα» για την ανάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας οι «ερυθρόλευκοι». Με σχεδόν 20.000… συμμάχους οι «πράσινοι» στο ΟΑΚΑ για το 2-1 κόντρα στους Καταλανούς. 

Σιένα-Ολυμπιακός 21:00 (Novasports 4) 

Να γίνει της… Τρίτης θέλει απόψε ο Ολυμπιακός στο «Παλαέστρα», δηλαδή να μιμηθεί τη σαρωτική του εμφάνιση στον πρώτο αγώνα της σειράς απέναντι στη Σιένα (89-41) και να μετατρέψει σε μία κακή παρένθεση τον αγώνα της Πέμπτης (65-82), που επέτρεψε στην ιταλική ομάδα να φέρει τη σειρά στα ίσα και να έχει την ευκαιρία να παίξει την πρόκριση στο «σπίτι» της. 

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού ο Μίλος Τεόντοσιτς προπονήθηκε χθες κανονικά ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στη μέση και θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον τρίτο αγώνα των προημιτελικών. Στόχος δεν είναι άλλος από τουλάχιστον μία νίκη στα δύο ερχόμενα παιχνίδια, προκειμένου στη χειρότερη των περιπτώσεων να παιχτεί η πρόκριση την επόμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ. Αντίθετα, ουδείς θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο δύο ηττών, που θα κρατήσουν τους «ερυθρόλευκους» εκτός Final 4. Το έργο των πρωτοπόρων της Α1 μόνο εύκολο δεν θα είναι μέσα σε ένα γήπεδο που έχει… αλωθεί μόλις μία φορά σε 19 αγώνες φέτος (από τη Ρεάλ Μαδρίτης), ωστόσο οι νίκες του Ολυμπιακού σε έδρες όπως του Παναθηναϊκού, της Βαλένθια και της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε ατμόσφαιρα και… φασαρία από αυτή της Σιένα, δείχνουν το δρόμο. 

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Αρτεάγα, Χορέ Ραμόν Γκαρθία Ορτίθ (Ισπανία) και Έντι Βιατόρ (Γαλλία). Ο τέταρτος αγώνας της σειράς θα γίνει και πάλι στην «Παλαέστρα» την Πέμπτη στις 21:45. 

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 21:45 (ΕΤ1) 

Ο στόχος στη Βαρκελώνη επετεύχθη, αλλά η αποστολή δεν ολοκληρώθηκε. Για να έχει αξία η μεγάλη νίκη της Πέμπτης στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», ο Παναθηναϊκός καλείται να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ τόσο απόψε, όσο και την Πέμπτη, προκειμένου να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Όχι για… πέμπτο παιχνίδι, αλλά πλέον για το Final 4 και το έκτο αστέρι στη φανέλα του. 

Σύμμαχος στην αποψινή του προσπάθεια θα είναι η αυτοπεποίθηση που «χτίστηκε» από τις δύο σπουδαίες εμφανίσεις στην καταλανική πόλη, αλλά και ο κόσμος του, που εξαφάνισε τα εισιτήρια. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού και ο Αντώνης Φώτσης προπονήθηκε χθες κανονικά ξεπερνώντας τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. 

Ο Σέρβος τεχνικός αρνήθηκε να μπει σε διαδικασία διαιτητολογίας και κάλεσε όσους από… Βαρκελώνη μεριά αμφισβητούν το δίκαιο της επικράτησης της ομάδας του στον δεύτερο αγώνα της σειράς να παρακολουθήσουν ξανά το παιχνίδι, όπως και το πρώτο όπου παράπονα είχε η δική του ομάδα. Οι «πράσινοι» καλούν τους φιλάθλους τους να μην παρασυρθούν από ενδεχόμενα διαιτητικά λάθη ή πιθανές προκλήσεις από τους αντιπάλους και να αφοσιωθούν στη συμπαράσταση της αγαπημένης τους ομάδας, χωρίς ακρότητες, αφού αλήθεια είναι πως οι τόνοι έχουν ανέβει επικίνδυνα τις τελευταίες ημέρες. 

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι Γκρεγκόρζ Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία). Ο τέταρτος αγώνας της σειράς θα γίνει και πάλι στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη στις 21:45.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...