ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ευτυχώς υπήρχε Πάντελιτς!


Ο Μάρκο Πάντελιτς… έσπασε την μονοτονία! Σε ένα ματς αγγαρεία με το γκολ του Σέρβου ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ στο πρώτο επί Κυπριακού εδάφους φιλικό!

Πως έπαιξε ο Ολυμπιακός

Με σχήμα 4-4-1-1 κατέβηκε ο Ολυμπιακός. Ο Πάρντο ήταν είναι κάτω από τα γκολπόστ, ενώ την αμυντική τετράδα συγκροτούσαν οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Χολέμπας. Οι Ουρτάδο και Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Ρόμενταλ και Μιραλάς να παίζουν στα χαφ και τον Ιμπαγάσα σε ρόλο οργανωτή. Ο Πάντελιτς ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Το πρώτο μέρος

Παρότι ο Ολυμπιακός φάνηκε επηρεασμένος από την αποχή του από επίσημους αγώνες, κατάφερε και να βγάλει φάσεις στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με την ΑΕΚ Λάρνακας αλλά και να σκοράρει. Οι Κύπριοι μπήκαν αρκετά δυνατά στο ματς και προσπάθησαν να απειλήσουν από νωρίς τα αντίπαλα καρέ.

Είχαν δε ευκαιρίες για γκολ όπως αυτή του σουτ του Μπρίσο στο 4ο λεπτό και εκείνη με το σουτ του Μυτίδη στο 36ο λεπτό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας από μέρους τους αν και συνολικά δεν είχαν τόσο καλή εικόνα (ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οι Ουρτάδο και Γ. Παπαδόπουλος κινήθηκαν και πάλι σε ρηχά νερά) είχαν ένα χαμένο τετ α τετ στο 31’ με τον Μιραλάς.

Ο Βέλγος ήταν ο παίκτης που… έφτιαξε όλο το γκολ του Πάντελιτς στο 41’. Μετά από προσωπική ενέργειά του, έβγαλε ασίστ μέσα από δύο αντιπάλους στον Πάντελιτς με τον Σέρβο να σουτάρει και να σκοράρει για το 0-1.

Τι συνέβη στην επανάληψη

Πιο δυναμικά μπήκε στο Β’ μέρος ο Ολυμπιακός με τον Τοροσίδη να πιάνει ένα καλό σουτ στο 47ο λεπτό. Στην συνέχεια άρχισε να ανεβάζει και άλλο ρυθμούς έχοντας στο 58’ μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Πάντελιτς που από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην συνέχεια ο Βαλβέρδε έκανε πολλές αλλαγές, βάζοντας μέσα παίκτες, που ήθελε να δει όπως Σουμπίνιο, Γκαλίτσιος, Παπάζογλου και Φετφατζίδης. Οι αλλαγές αυτές έκαναν τον Ολυμπιακό να χάσει λίγο τον ρυθμό του, όμως ακόμα και έτσι προσπάθησε να βγει μπροστά με αξιώσεις και να βάλει και άλλα τέρματα.

Παρά τις απόπειρες των παικτών του Βαλβέρδε το 0-1 έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης. Συνολικά πάντως ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος της ΑΕΚ Λάρνακας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και επικράτησε δίκαια. Αυτό είχε ως συνέπεια το φιλικό να βγάλει ένα θετικό πρόσημο.

Θετικός ο Μιραλάς, τι έκαναν οι άλλοι…

Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν ο παίκτης που αναμφίβολα ξεχώρισε από τον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος ήταν και κινητικός και ιδιαίτερα ορεξάτος αλλά και επικίνδυνος. Παράλληλα έβγαλε την τελική πάσα στο γκολ του Πάντελιτς στο 41ο λεπτό. Ο Μιραλάς φάνηκε ξεκάθαρα πως έχει ανέβει και άλλο ψυχολογία μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσής του.

Στο παιχνίδι αυτό πάλεψαν αρκετά και οι Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Ρόμενταλ ενώ οι… υπό δοκιμήν παίκτες αν και προσπάθησαν δεν παρουσίασαν τα ανάλογα αγωνιστικά δείγματα γραφής. Δεν προλάβαιναν να το κάνουν αυτό έτσι και αλλιώς καθώς δεν του δόθηκε πολύς χρόνος συμμετοχής. Σχετικά με την ομάδα από την Κύπρο την πιο καλή παρουσία είχαν οι Μπρίσο και Μυτίδης.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος.

Στο Β’ μέρος έπαιξαν οι Μανιάτης, Σουμπίνιο, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Α. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Μοντέστο, Παπάζογλου, Γκαλίτσιος.

ΑΕΚ Λάρνακας: Πορτίν, Μαρκάσα, Σένκελ, Λουκά, Θεοφίλου, Φαν Ντάικ, Λίνκσεν, Γκόμες, Καμπρέρα, Μπρίσο, Μυτίδης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Νέγκρι, Δημητρίου, Λαμπρόπουλος, Παύλου, Ιωάννου, Κωσταντίνου, Πεπέτσιος, Καστανάς.

Τιμήθηκε ο Μαρινάκης

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμήθηκε ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας βράβευσε τους Πειραιώτες για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ελλάδας.

Γεμάτη… μέρα την Τετάρτη

Ο Ολυμπιακός θα έχει μία… γεμάτη μέρα την Τετάρτη. Θα έχει ανοιχτή προπόνηση στις 11 το πρωί στην Λεμεσό. Στη 1 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για το φιλικό με τον Απόλλωνα όπου θα μιλήσει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Μετά ο Ολυμπιακός θα επισκεφθεί σχολή ποδοσφαίρου στην Αμμόχωστο. Στην συνέχεια θα επισκεφθούν το ξενοδοχείο πιτσιρικάδες για να πάρουν αυτόγραφα από τους παίκτες ενώ στις 7 το απόγευμα αντιπροσωπεία της ομάδας θα βρεθεί σε εκδήλωση στον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Ολυμπιακού της Λεμεσού.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...