ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Μπας κι ήρθε η ώρα του;

Μπας κι ήρθε η ώρα του;
Ο Λουίς Γκαρσία, η αλήθεια, είναι ότι δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του. 

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει βασικός και είναι η τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει τον λόγο που ήρθε στην Ελλάδα. 

Κακή ψυχολογία διέκρινε ο Φερέιρα στην προπόνηση. 

«Σταματήστε τον Μπέο» η προτροπή των οργανωμένων, «ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός παρά τα οικονομικά προβλήματα», η υπόσχεση του Γόντικα στους οπαδούς, στη συνάντηση που είχαν με σκοπό την… προστασία της ομάδας, αρχής γινομένης απο το παιχνίδι με την ΑΕΚ 

Ενδεκάδα με Λουίς Γκαρσία ετοιμάζει ο Φερέιρα 

Το αγαπημένο του 4-3-3 θα παρατάξει ξανά ο Φερέιρα απέναντι στην ΑΕΚ, με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του. Έκπληξη, θεωρείται το γεγονός πως στο βασικό σχήμα θα ξεκινήσει ο Λουίς Γκαρσία. Ο Ισπανός δείχνει ορεξάτος στις προπονήσεις και θα χρησιμοποιηθεί σε ένα εκ των δύο άκρων της επίθεσης. 

Ο Τζόρβας θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Βύντρα, αριστερά ο Καντέ και στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι. Κόφτης θα είναι ο Ζιλμπέρτο ενώ μπροστά του θα αγωνιστούν οι Νίνης και Κατσουράνης. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Χριστοδουλόπουλος και Λουίς Γκαρσία, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ποια πλευρά θα πάρει καθένας τους, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Σισέ. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...