ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ντεζαβού για Μπάρτσα


Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να ζήσει ένα... ντεζαβού, καθώς έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λεβάντε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, κάτι που είχε συμβεί και το 2005!

Η ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ είχε ταξιδέψει στη Βαλένθια για το παιχνίδι με την Λεβάντε στις 15 Μαΐου του 2005, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, και στέφθηκε πρωταθλήτρια μετά τον βαθμό που απέσπασε από τους Λεβαντίνους (1-1). Η Μπαρτσελόνα βρισκόταν στην πρώτη θέση με 81 βαθμούς πριν την 36η αγωνιστική και η Ρεάλ στη δεύτερη θέση με 75. Η «βασίλισσα» δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα των μπλαουγκράνα, έμεινε στο 2-2 με τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και οι Καταλανοί πανηγύρισαν το πρωτάθλημα, καθώς υπερτερούσαν στην ισοβαθμία.

Αυτή την ευκαιρία έχει και πάλι η Μπαρτσελόνα, καθώς αύριο 12 Μαΐου αγωνίζεται στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» απέναντι στη Λεβάντε και έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και μαθηματικά την Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς η διαφορά της με τη Ρεάλ, που υποδέχεται την Χετάφε, είναι στους 8 βαθμούς. Μέλη της ομάδας εκείνη τη χρονιά ήταν οι Βαλδές, Πουγιόλ, Τσάβι και Ινιέστα, που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν το... ντεζαβού!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...