ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

«Ερυθρόλευκες» γοργόνες


Η… άρση κούπας συνεχίζεται στον Ολυμπιακό με το γυναικείο τμήμα να είναι το τελευταίο μέχρι τώρα που κατακτά το πρωτάθλημα. Τα κορίτσια Χάρη Παυλίδη επικράτησαν της Βουλιαγμένης με 11-9 έκαναν το 3-1 και επέστρεψαν στην κορυφή.

Όσο μεγαλύτερα είναι τα οικονομικά προβλήματα, τόσο καλύτερα φαίνεται πως πάνε τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού. Μετά τους απλήρωτους άνδρες του βόλεϊ που τα πήραν όλα εντός συνόρων, τις απλήρωτες παίκτριες του βόλεϊ που κατέκτησαν το κύπελλο, ήρθε η σειρά και των επίσης απλήρωτων κοριτσιών του πόλο να δείξουν πως τελικά το νηστικό αρκούδι αν θέλει χορεύει και μάλιστα εξαιρετικά. Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη επικράτησαν της Βουλιαγμένης με 11-9 στον τέταρτο τελικό, έκαναν το 3-1 και επέστρεψαν μετά από ένα χρόνο στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ασταμάτητη η Φαν Μπέλκουμ

Την διαφορά σε μία ακόμα αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό έκανε η Ολλανδέζα Φαν Μπέλκουμ η οποία σκόραρε πέντε φορές. Εξαιρετική ήταν και η Τσουρή, ενώ η Αντωνακάκου με τρία και η Μανωλιουδάκη με 2 συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου. Από την Βουλιαγμένη η Τσουκαλά σκόραρε τέσσερις φορές, αλλά δεν έφταναν για να πάνε την σειρά στο 2-2.

Δεν παρέλαβε τα μετάλλια η Βουλιαγμένη

Οι φιλοξενούμενες διαμαρτυρόμενες για την διαιτησία δεν παρέλαβαν μετά το τέλος τα μετάλλιά τους.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 5-0, 0-3, 1-4

Τα γκολ σημείωσαν οι:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Φαν Μπέλκουμ 5, Αντωνάκου 3, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καμμένου): Τσουκαλά 4, Κόνουκ 2, Ασημάκη 2, Λιόση.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...