Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, επισήμανε πως θα περιμένει να δει περισσότερα από τους υπό δοκιμήν παίκτες στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Πολύ πιθανή είναι η επίσκεψη ανθρώπων της ομάδας σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στην Λεμεσό την Τετάρτη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε σχολίασε για τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας πως «είδαμε ορισμένα πράγματα από τον Σουμπίνιο κα από τον Παπάζογλου. Θα περιμένουμε και το δεύτερο φιλικό.

Μετά θα μπορούμε να πούμε πιο πολλά. Τον Γκαλίτσιο τον γνωρίζω. Αυτό το διάστημα μας άφησε πίσω. Μας έχει βγάλει εκτός ρυθμού και για αυτό παίξαμε έτσι».

Ο Τάσος Παπάζογλου από μέρους του επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος που δουλεύω με τον κύριο Βαλβέρδε και που έχω αυτούς τους συμπαίκτες. Ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα μείνω ή όχι στον Ολυμπιακό».

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού με επικεφαλή τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βρεθεί την Τετάρτη σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Το ίδρυμα αυτό βρίσκεται στην Λεμεσό.

Πηγή gazzetta.gr