ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Προσγειωμένοι και ετοιμοπόλεμοι


Ο Μάκης Χάβος μετά από κάθε αγώνα, έτσι και σήμερα μίλησε στους παίκτες δινοντάς τους συγχαρητήρια για την νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε να παραμείνουν προσγειωμένοι.

Ο Μάκης Χάβος στην σημερινή προπόνηση έδωσε στους παίκτες του συγχαρητήρια για την μεγάλη εμφάνιση, αλλά και για την νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα ζήτησε αυτοσυγκέντρωση ενόψει των επόμενων αγώνων. «Μπράβο για τη νίκη, αλλά και για την προσπάθεια στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η νίκη μετράει πάνω απ’ όλα, αλλά από κάποιο σημείο και μετά παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο».
Τώρα ξεκινάμε στα πλει οφ
«Για εμάς τα πλέι οφ ξεκινούν τώρα. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Μέσα στο παιχνίδι και σε συγκεκριμένες στιγμές στο ξεκίνημα αλλά και στο γκολ που δεχθήκαμε είδα πράγματα που ενώ τα δουλέψαμε δεν τα κάναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή γιατί ο καθένας έδωσε ότι χρειάζονταν. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι, γιατί έχουμε πολλούς αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό με το άλλο».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...