Ο φόβος να μην μεταφερθεί στην εξέδρα το… βαρύ κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό έκανε τον Δημήτρη Γόντικα να ζητήσει αυτοσυγκράτηση από τους οργανωμένους, ενώ αναφέρθηκε στον τεχνικό διευθυντή και την πώληση παικτών!

Ο κ. Γόντικας στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπείες των οργανωμένων συνδέσμων έκανε ουσιαστικά έκκληση για αυτοσυγκράτηση ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ!

«Προσοχή μεγάλη χρειάζεται και ναμην δώσουμε αφορμές να τιμωρηθεί η ομάδα. Ακόμα και αν υπάρξουν προκλήσεις, καλό είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση. Να αντιληφθούμε ότι ο Παναθηναϊκός με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι πολύ διαφορετικός από έναν Παναθηναϊκό που θα μείνει εκτός της διοργάνωσης. Βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, τα μέτρα είναι πλέον πολύ αυστηρά. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί» ήταν τα πρώτα λόγια του Γόντικα προς τους οπαδούς».

Παράλληλα ακόμη και σε δύσκολες εποχές για τα οικονομικά όλων, το περσινό ρεκόρ των διαρκείας δεν πέρασε απαρατήρητο από την ΠΑΕ και έτσι ο Γόντικας ουσιαστικά προανήγγειλε χαμηλές τιμές ή τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με πέρσι ενόψει της νέας σεζόν!

Βρέθηκε τεχνικός διευθυντής

Η κουβέντα πήγε και στο διοικητικό μπάχαλο με τους οργανωμένους να ζητούν εξηγήσεις και τον Γόντικα να τονίζει από την πλευρά του, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά ξεκαθάρισε πως ήδη έχει βρεθεί τεχνικός διευθυντής: «Η λειτουργία της ΠΑΕ δεν έχει διακοπεί ούτε 24ωρο, υπάρχει μία διαρκής έρευνα αγοράς για να είμαστε έτοιμοι από πλευράς λύσεων που θα ανταποκρίνεται σε κάθε πιθανό μπάτζετ. Έχει βρεθεί ο τεχνικός διευθυντής, όλα θα γίνουν όπως πρέπει και όταν πρέπει. Τα μοναδικά χρήματα που υπάρχουν είναι 256.000 από τον Πολέμη. Δεν υπάρχουν λεφτά και αν δεν μπουν, μετά τη ΓΣ θα πρέπει να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές και να τους αντικαταστήσουμε με καλούς μεν, αλλά φτηνότερους δε. Η επόμενη μέρα προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη».

Πηγή gazzetta.gr