Περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι του Ηρακλή συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Αριστοτέλους με βασικό αίτημα την αποκατάσταση της αλήθειας και της δικαίωσης. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ δίνοντας συγχαρητήρια στον κόσμο για την βοήθεια και την συμπαράσταση του.

Χιλιάδες οπαδοί των κυανόλευκων συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους και με συνθήματα υπέρ του Ηρακλή στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Διαδήλωσαν για την άδικη απόφαση της μη αδειοδότησης του «Γηραιού».Ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος υπήρξαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στην πλατεία Αριστοτέλους είχε στηθεί μια μεγάλη εξέδρα, ενώ χιλιάδες σημαίες ανέμιζαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης φίλαθλοι του Ηρακλή κάθε ηλικίας. Το παρόν στην πορεία έδωσε η αντιπροσωπεία βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ, και Άρη, σε μια κίνηση συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα των οπαδών του Ηρακλή.

Προς τον κόσμο μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 1976, Νίκος Ατματζίδης: ''Κουράγιο, θα τα καταφέρουμε'', ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα. Λίγο μετά ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Κωσταντίνος Γωγάκος, μιλώντας για το θέμα της κλίσης του Σοφοκλή Πιλάβιου στην Επιτροπή διαφάνειας της Βουλής. Ενώ ακούστηκαν και πολλά υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου της ΕΠΟ.

Αμέσως μετά το τέλος της συγκέντρωσης στην Αριστοτέλους, η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση που εξεδωσε αναφέρθηκε στην συμβολή του κόσμου. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

"Το πρώτο βήμα για την δικαίωση του ΗΡΑΚΛΗ μας, κόντρα στην απολύτως άδικη και αδιαφανή απόφαση της ΕΠΟ, έγινε απόψε, στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο κόσμος του ιστορικότερου Συλλόγου αυτής της χώρας μίλησε, με μία παρουσία, σημείο αναφοράς, ως προς τον όγκο, την μαζικότητα, τον παλμό, το πάθος και, πάνω από όλα, το φίλαθλο πλαίσιο στο οποίο κνήθηκε το μεγαλειώδες 'κυανόλευκο' συλλαλητήριο.

Συγχαρητήρια σε όλους. Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ μας. Ο δρόμος της μεγάλης δικαίωσης άνοιξε διάπλατα..."

Πηγή gazzetta.gr