ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Μαρινάκης... εμπιστοσύνης!

Μαρινάκης... εμπιστοσύνης!
«Ψήφο εμπιστοσύνης» πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας. Δεν θέλησε να σχολιάσει τις επιστολές από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και τόνισε πως «ουδέποτε τέθηκε θέμα» όσον αφορά τη θέση του προέδρου! Εκπρόσωπος στην ΕΠΟ ο Ζαγοράκης.Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την επιστολή του Νικόλα Πατέρα ρώτησε στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας αν υπάρχει κάποια ομάδα που θέλει να θέσει θέμα προεδρίας. Ο ίδιος έλαβε αρνητική απάντηση από τις ΠΑΕ.

Ωστόσο, του ζητήθηκε να δώσει εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις του, όπως τις επιθέσεις κατά ορισμένων διαιτητών αλλά και την παρουσία του σε αποδυτήρια των ρέφερι σε ορισμένα παιχνίδια. Εξηγήσεις που του ζήτησαν κυρίως οι εκπρόσωποι των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ αντίστοιχα, Δημήτρης Γόντικας, Τζόνι Βεκρής και Σταύρος Αδαμίδης αντίστοιχα.

Ο ίδιος ο Μαρινάκης υπερασπίστηκε τις απόψεις του και τις θέσεις του, παίρνοντας έτσι θέση για όλα όσα του προσάπτουν. Πάντως, έτσι όπως φαίνεται, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Μαρινάκης συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη των υπολοίπων συλλόγων της Σούπερ Λίγκας.

«Δεν ζήτησα καμία τιμωρία Κάκου και δεν εισέβαλλα ποτέ σε αποδυτήρια»
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο σημερινό Δ.Σ. επισήμανε πως ποτέ δεν ζήτησε την εξαίρεση ή την τιμωρία του Κάκου, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Πιλάβιος. Ξεκαθάρισε πως έκανε παράπονα για την διαιτησία του.

Επίσης διευκρίνισε ότι ποτέ δεν έχει εισβάλλει σε αποδυτήρια διαιτητών και πως το μόνο που έχει κάνει είναι προσέλθει σε αποδυτήρια, πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, είτε ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, είτε ως μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, κάνοντας διάλογο σε χαμηλούς τόνους και δίχως να παραβιάσει κανέναν κανονισμό.

Μάλιστα υπήρξε επιβεβαίωση από μέρους των Γόντικα και Κομνηνού. Εκτός αυτού ο Αδαμίδης παραδέχθηκε πως έκανε λάθος σε κάποιες τοποθετήσεις του, όπως αυτή εναντίον του Κουκουλάκη. Το τελικό συμπέρασμα ήταν πως οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ αποφάνθηκαν ότι ο Μαρινάκης ουδέποτε προσέβαλλε ή απαξίωση τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...