ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

«Κορυφαίοι Κεντίρα και Καρβάλιο»

 «Κορυφαίοι Κεντίρα και Καρβάλιο»
Την απόδοση των Σάμι Κεντίρα και Ρικάρντο Καρβάλιο στο νικηφόρο παιχνίδι με την Ατλέτικο (σ.σ 2-0), εξήρε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο. «Ο Καρβάλιο και ο Κεντίρα δεν τραβούν πάνω τους συνήθως τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά απόψε ήταν οι δύο καλύτεροι παίκτες. Οι αμυντικοί πάντα θα πετυχαίνουν γκολ, ίσως τρία ή τέσσερα τη χρονιά, και μπορούν να σκοράρουν και σε οργανωμένη επίθεση και σε αντεπιθέσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Καρβάλιο χρησιμοποίησε το ένστικτό του και αυτό το κάνει πολύ συχνά. Είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσει κανείς. Μου άρεσε επίσης ο τρόπος που έπαιξαν ο Ιγκουαΐν με τον Μπενζεμά.
Ο Ιγκουαΐν παραλίγο να πετύχει ένα θαυμάσιο γκολ, ενώ ο Μπενζεμά έκανε αυτά που του είπαμε. Κράτησε την μπάλα και μας βοήθησε στον έλεγχο του παιχνιδιού. Θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός κόντρα στη Μούρθια την Τετάρτη».

Για την Ατλετίκο Μαδρίτης, ο Ίβηρας κόουτς τόνισε:

«Η ομάδα που μας προκάλεσε τα περισσότερα προβλήματα εντός έδρας ήταν η Ατλέτικο. Έχουμε αντιμετωπίσει μερικές καλές ομάδες όπως η Μίλαν, όπως επίσης και μερικές από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει καλούς παίκτες και καλό προπονητή.

Ήταν τρεις κρίσιμοι βαθμοί. Δεν ανησυχώ για το γεγονός πως δεν πιέσαμε μέχρι το τέλος, καθώς παίξαμε σε σχέση με το παιχνίδι. Το 2-0 είναι πάντα επικίνδυνο, αλλά αποδείχτηκε πως φτάσαμε τόσο κοντά όσο και οι αντίπαλοι μας, στο να σκοράρουμε. Ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...