ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Προπονητές σε… κρίση!

Προπονητές σε… κρίση!
«Χυλόπιτα» έφαγε η διοίκηση της Χάιντουκ από τον Γκόραν Βούτσεβιτς, ο οποίος και δεν θέλει να μείνει στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν. Χολωμένος με τη συμπεριφορά των οπαδών της Ντιναμό και ο Χαλίλχοτζιτς!Ποιος θα είναι στον πάγκο της Χάιντουκ κόντρα στην ΑΕΚ; Ο Γκόραν Βούτσεβιτς μπορεί να έχει φέρει νέο αέρα στην ομάδα, ωστόσο η πρόταση παραμονής ως το τέλος της χρονιάς μάλλον έπεσε στο κενό. Ο 39χρονος υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας αρνήθηκε την πρόταση του προέδρου Γιόσκο Σβάγκουσα, ωστόσο φέρεται διατεθειμένος να βοηθήσει για κάποια ματς.
Οι παίκτες έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, υπάρχει πίεση της διοίκησης, ωστόσο ψάχνουν και σε άλλα μέτωπα… Ειδικότερα, υπάρχουν επαφές με άλλους τεχνικούς, ωστόσο δύσκολα θα υπάρξει κάτι νεότερο πριν από το ματς με την ΑΕΚ, αφού η Χάιντουκ δείχνει να έχει βρει ξανά τον δρόμο της.

Δυσαρέσκεια Χαλίλχοτζιτς!

Μπορεί η Ντιναμό να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, μπορεί να έχει μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης, ωστόσο ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς εκδήλωσε την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα τους από τους οπαδούς. Ο κύριος όγκος οπαδών «Blue Boys» δεν παρέχει υποστήριξη λόγω των άσχημων σχέσεων με τη διοίκηση και ο Βόσνιος έχει αρχίσει να δυσανασχετεί έντονα. Μάλιστα, φουντώνουν οι φήμες περί αποχώρησης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...