ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Μονομαχία Ριέρα - Σισέ!

Μονομαχία Ριέρα - Σισέ!
Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τη λίστα με τους κορυφαίους της Super League στον συνδυασμό γκολ και ασίστ, με τον Σισέ και τον Ριέρα να μονομαχούν για την πρωτιά. Ο Σαλπιγγίδης είναι πρώτος από τους Έλληνες παίκτες.
Το σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή με επιθετικές βλέψεις είναι να έχει το εύκολο γκολ όπως και την πάσα… μισό γκολ. Ο συνδυασμός αυτών των δύο δίνει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την επιτυχή επιθετική λειτουργία των εκάστοτε ποδοσφαιριστών. Στην παρακάτω λίστα βρίσκονται οι 17 ποδοσφαιριστές της Super League που έχουν πετύχει συνολικά 4 τουλάχιστον γκολ ή ασίστ. Αυτοί, ανήκουν στις 11 από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να έχει 3 , ενώ ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, η Καβάλα και ο Ατρόμητος έχουν δύο παίκτες στη σχετική λίστα.
Στο σύνολο λοιπόν του συνδυασμού των γκολ και των τελικών πασών προηγείται ο Άλμπερτ Ριέρα του Ολυμπιακού με 8 (4 γκολ και 4 ασιστ), ενώ ακολουθεί ο Τζιμπριλ Σισέ του Παναθηναϊκού με 7 (όλα από γκολ). Στην τρίτη θέση ισοβαθμούν ο Ντένις Επστάιν της Κέρκυρας (5 γκολ, μια ασιστ) και ο Ραφίκ Τζιμπούρ της ΑΕΚ με το ίδιο ποσοστό. Πρώτος στη λίστα των Ελλήνων είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης του ΠΑΟΚ με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι 14 στους 17 παίκτες της λίστας είναι ξένοι ποδοσφαιριστές με τους Έλληνες να είναι η μικρή μειοψηφία (Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Φετφατζίδης).
Ακολουθεί αναλυτικά η σχετική λίστα:
ΠΑΙΚΤΗΣΟΜΑΔΑΣΥΝΟΛΟΓΚΟΛΑΣΙΣΤ
1. ΡιέραΟλυμπιακός844
2. ΣισέΠαναθηναϊκός770
3. ΕπστάινΚέρκυρα651
-. ΤζιμπούρΑΕΚ651
5. ΣαλπιγγίδηςΠΑΟΚ523
-. ΜιραλάςΟλυμπιακός550
-. ΜπρίτοΑτρόμητος514
8. ΠερόνεΑτρόμητος440
-. ΟνουάτσιΚαβάλα440
-. ΣκόκοΑΕΚ431
-. ΣολτάνιΗρακλής431
-. ΜπούντιμιρΕργοτέλης431
-. ΜετίνΛάρισα422
-. ΧαβίτοΆρης422
-. ΚατσουράνηςΠαναθηναϊκός422
-. Νταρσβίλ
-. Φετφατζίδης
Καβάλα
Ολυμπιακός
4
4
2
1
2
3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...