ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

«Το καλύτερο με Ολυμπιακό»

«Το καλύτερο με Ολυμπιακό»
Τη νίκη ή έστω την ισοπαλία έχουν ως στόχο στον Εργοτέλη για το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε στο gazzetta.gr ο Μιχάλης Φραγκουλάκης. Παρά τις αξιώσεις του Εργοτέλη για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, τα πράγματα δεν δείχνουν να πηγαίνουν όπως θα τα ήθελε… Η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται μόλις στη 13η θέση με 9 βαθμούς και έχει να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στην επόμενη αγωνιστική.

Ο αρχηγός του Εργοτέλη, Μιχάλης Φραγκουλάκης, μίλησε στο gazzetta.gr, για τα αίτια της ήττας από την ΑΕΚ, τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό και τους μελλοντικούς στόχους των Κρητικών.

Που θεωρείτε ότι οφείλεται η χθεσινή ήττα στο Ο.Α.Κ.Α. παρά την καλή εμφάνιση του Εργοτέλη;

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Συνολικά έγιναν πολλά λάθη. Τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Προηγηθήκαμε στο 33ο λεπτό αλλά μετά την ισοφάριση και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλά λάθη από τη πλευρά μας που μας οδήγησαν στην ήττα».

Τι κλίμα επικρατεί στην ομάδα;

«Είναι φυσικό να μην επικρατεί πολύ καλό κλίμα. Είμαστε προβληματισμένοι με την ως τώρα πορεία της ομάδας αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε καλύτερα. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Μετά και το ματς με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, θα έχουμε πιο εύκολα παιχνίδια και θα παλέψουμε για να αποσπάσουμε θετικά αποτελέσματα».

Πώς βλέπετε το ματς με τον Ολυμπιακό το Σάββατο(13/11) μέσα στο Παγκρήτιο;

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς, όμως θα προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έστω και τον ένα βαθμό της ισοπαλίας αν όχι και τους τρεις. Σίγουρα θα βάλουμε τα δυνατά μας για ό,τι καλύτερο».

Ποιοι είναι οι στόχοι για την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν του πρωταθλήματος;

«Όπως είπα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς από τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν και να αλλάξει έτσι και η ψυχολογία μας. Μετά τον Ολυμπιακό, το πρόγραμμα είναι σχετικά ευκολότερο και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή για να τελειώσουμε την χειμερινή σεζόν σε καλύτερη βαθμολογική θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...