ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Δυσκολεύει του Νίκολας

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι πολύ πιθανό να μην έχει την Πέμπτη τον Ντρου Νίκολας στη διάθεσή του
Ο Ντρου Νίκολας ήταν ο μόνος που έμεινε εκτός βραδινής προπόνησης κι η παρουσία του για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Εφές Πίλσεν την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (9.45μ.μ., ΝΕΤ) παραμένει «μετέωρη». Ο Αμερικανός γκαρντ, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα από την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδος στη Λιουμπλιάνα, δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων πρωί-βράδυ κι ο «πονοκεφάλος» για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραμένει. Αν η θεραπεία, που ακολουθεί, δεν τον στείλει να προπονηθεί ούτε αύριο, τότε οι «πράσινοι» θα είναι αναγκασμένοι να αρχίσουν να σκέφτονται πως θα καλύψουν μέσω άλλων το κενό στην περιφέρεια.

Περπέρογλου (διάστρεμμα) και Βουγιούκας (γαστρεντερίτιδα) ήταν απόντες από την πρωινή προπόνηση, ωστόσο, ο πρώτος επέστρεψε το βράδυ, ενώ ο δεύτερος ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ανακουφίζοντας εν μέρει τον προπονητής του «τριφυλλιού».

Σίγουρος για επιστροφή στη δράση είναι ο Άλεκς Μάριτς, που έχει κάνει από χθες την επάνοδό του, έπειτα το πρόβλημα στη βουβωνική που τον άφησε εκτός με Ολίμπια και Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...