ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Κρύος: «Θα βοηθήσουν Βαλβέρδε και Χιμένεθ...»

Κρύος: «Θα βοηθήσουν Βαλβέρδε και Χιμένεθ...»
Το εγκώμιο των Ερνέστο Βαλβέρδε και Μανόλο Χιμένεθ έπλεξε με δηλώσεις του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Κρύος, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία και αναμένεται να δοκιμάσει την τύχη του ως προπονητής!Στο ραδιόφωνο του NovaSport Fm μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Κρύος, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιθυμία του να γίνει προπονητής στην Ισπανία, ενώ τόνισε ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Μανόλο Χιμένεθ θα βοηθήσουν πολύ τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αντίστοιχα:

«Είμαι τα τελευταία 12 χρόνια στην Ισπανία. Έχω προσαρμοστεί εδώ στη Θέουτα. Έχω βγάλει δίπλωμα προπονητή, απλά μου λείπει ένα χρόνος θεωρία και ένας χρόνος τακτική.
Στην Ελλάδα έρχομαι στις γιορτές για να δω τους δικούς μου, αλλά δεν θέλω αυτήν τη στιγμή να επιστρέψω. Επιθυμία μου είναι να βγάλω δίπλωμα τεχνικού διευθυντή από την ισπανική ομοσπονδία», είπε αρχικά ο 37χρονος παλαίμαχος του Ολυμπιακού και στη συνέχεια τόνισε:

«Οι διαφορές σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αρκετές. Υπάρχει ένας σχεδιασμός από τις μικρές κατηγορίες. Το γεγονός ότι η Ισπανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν αποτέλεσμα δουλειάς πολλών χρόνων. Υπάρχουν διαφορές σε θέματα οργανωτικά, θέματα μεθοδολογίας. Κοιτούν όταν κάποιος είναι μικρός να έχει πολλά φυσικά προσόντα, διορατικότητα και γρήγορη σκέψη».

Για το γεγονός ότι πολλοί Ισπανοί, όπως ο Βαλβέρδε και ο Χιμένεθ, δουλεύουν στη χώρα μας, δήλωσε: «Βαλβέρδε και Χιμένεθ θα βοηθήσουν σίγουρα. Και οι δύο έχουν δουλέψει σε ακαδημίες, αλλά και σε μεγάλες ομάδες και πιστεύω ότι θα κάνουν μεγάλη δουλειά, κυρίως σε ό,τι αφορά θέματα ψυχολογίας. Στην Ευρώπη δίνουν μεγάλο βάρος στην ψυχολογία».

Για τον Τζιόλη και τον Μάντζιο σημείωσε: «Οι Ισπανοί λένε ότι είναι καλοί παίκτες και οι δύο. Σε θέματα τακτικής και ψυχολογίας θα τους βοηθήσουν, σίγουρα».

Έπειτα, ο κ. Κρύος μίλησε και για τη Θέουτα, την ομώνυμη ομάδα της πόλης, όπου μένει και αύριο δίνει τον... υπέρτατο αγώνα της κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το κύπελλο, στο «Καμπ Νου»: «Ο μέσος όρος ηλικίας στην ομάδα είναι 24-25! Τα περισσότερα ταλέντα βγαίνουν από την τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα δώρο γα τους παίκτες, που έφτασαν μέχρι τον 4ο γύρο του κυπέλλου. Έχω μάθει από ανθρώπους μέσα από την ομάδα της Βαρκελώνης ότι το ζήτημα στην Μπαρτσελόνα είναι η κατοχή μπάλας και να κερδίζεται αυτή ψηλά. Μέλημα των ποδοσφαιριστών του Γκουαρντιόλα είναι να κερδίζουν αμέσως την μπάλα, όταν αυτή χάνεται».

Τέλος, ο κ. Κρύος δεν δίστασε να αποκαλύψει τα ταλέντα του αύριο: «Λουίς Αλμπέρτο, 17 χρονών… Καμπάνια 16 χρονών, από τα δεύτερα της Σεβίλλης. Νομίζω ότι αυτοί είναι που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...