ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Πού είναι ο Κέσελ οέο;

Ο Μάρκο Κέσελ «ψάχνεται» ακόμα...
Όταν τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, πολλοί αναρωτήθηκαν «ποιος είναι αυτός;». Στο Mundobasket πήραν απάντησή τους. Και μετά... εξαφανίστηκε. To gazzetta.gr αναλύει τον υπό του μετρίου Μάρκο Κέσελ. Στις 11/8 ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκο Κέσελ για τα επόμενα τρία χρόνια ως τον κατάλληλο άνθρωπο να δώσει πολύτιμες λύσεις στη θέση «3». Ελάχιστοι τον γνώριζαν, αφού ελάχιστοι ήταν εκείνοι με παραστάσεις του από τον Ερυθρό Αστέρα. Άλλωστε, κανείς δεν τον αποκαλούσε σωστά, αφού μέχρι να υπάρξει η σχετική διόρθωση, «έπαιζε» παντού σαν «Κέσελι». Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, όμως, τον ήξερε αρκετά, ώστε να τον πάρει μαζί του στο Mundobasket.

Στα παρκέ της Τουρκίας ο 23χρονος φόργουορντ φρόντισε να κάνει σε άπαντες... ενταντικά φροντιστήρια για την αγωνιστική αξία του, συμβάλοντας τα μέγιστα στην πορεία της Σερβίας μέχρι την τέταρτη θέση. Τα 5/6 τρίποντα στον προημιτελικό της διοργάνωσης με την Ισπανία, τον οποία πήρε ο Μίλος Τεόντοσιτς με «τρελό» τρίποντο, ή οι 18 πόντοι του με 4/7 τρίποντα στον απίστευτο ημιτελικό με τους οικοδεσπότες Τούρκους, έστω κι αν δεν είχαν αντίκρισμα, αποτελούν ό,τι καλύτερο στην εκεί παρουσία του.

Οι εμφανίσεις αυτές ήταν κι εκείνες που αύξησαν κατακόρυφα τις προσδοκίες όλων στον Πειραιά, περιμένοντας από τον ίδιο να συνεχίσει αναλόγως και με τους «ερυθρολεύκους». Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν βάσει... σχεδίου.

Ο «Ντούντα» εξέφρασε από την πρώτη ημέρα την εμπιστοσύνη του στο ταλέντο του Κώστα Παπανικολάου, αρχίζοντάς τον βασικό σε όλες τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις της ομάδος, ο Κέσελ, ερχόμενος από τον πάγκο, δεν έχει καταφέρει να αποδόσει τα αναμενόμενα κι η παρουσία του στο «λιμάνι» κρίνεται, για την ώρα, άκρως επιεικώς μέτρια.

Συν τοις άλλοις, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ασκήσει κριτική για την προσήλωσή του στην άμυνα (σ.σ. «πολλοί ταλαντούχοι παίκτες, όπως ο Παπανικολάπου και ο Κέσελ, πρέπει να μάθουν να παίζουν άμυνα» είπε μετά την ήττα από τη Μπάμπεργκ), τον έχει τιμωρήσει, λόγω αργοπορίας, με αποκλεισμό από την αποστολή απέναντι σε ΑΕΚ κι Ουνικάχα, ενώ το περασμένο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη, έπειτα από μία λάθος ενέργειά του προς το τέλος της πρώτης περιόδου, τον... έκραξε και δεν τον ξαναπέρασε στο παρκέ.

Θα υπάρξει αλλαγή κλίματος και «μεταμόρφωση» στη συνέχεια; Από τον ίδιο εξαρτάται...

Οι εμφανίσεις του Σέρβου φόργουορντ με χρονολογική σειρά:

vs. Πανελλήνιος (κύπελλο): 9π. με 2/4δίπ., 1/1τρίπ., 2/2β., 4ρ., 2ασ., 2κλ., 2λ. σε 19'
vs. Ρεάλ Μαδρίτης (Ευρωλίγκα): 3π. με 0/1δίπ., 1/3τρίπ., 2ρ., 1λ. σε 17'
vs. Άρης (Α1): 10π. με 2/6δίπ., 1/2τρίπ., 3/3β., 5ρ., 1ασ., 1κλ., 1λ. σε 14'
vs. Μπάμπεργκ (Ευρωλίγκα): 0π. με 0/1τρίπ., 1λ. σε 7'
vs. AEK (Α1): εκτός αποστολής
vs. Ουνικάχα (Ευρωλίγκα): εκτός αποστολής
vs. Πανιώνιος (Α1): 1π. με 0/1τρίπ., 1/2β., 1ρ., 1λ. σε 3'
Σύνολο: 23π. με 4/11δίπ. (36.4%), 3/8τρίπ. (37.5%), 6/7β. (85.7%), 12ρ., 3ασ., 3κλ., 6λ. σε 60'
Μέσος όρος: 4.6π., 2.4ρ., 0.6ασ., 0.6κλ., 1.2λ. σε 12'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...