ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Πρωτάθλημα ξανά!

Πρωτάθλημα ξανά!
Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα.
Η νίκη επί του Ατρόμητου μόνο εύκολη δεν ήταν. Ήρθε όμως και τα δύσκολα πέρασαν. Αυτό μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο διότι σε διαφορετική περίπτωση και καλή μπάλα να έπαιζες που θα το ‘λεγες αν δεν κέρδιζες;
Ο Παναθηναϊκός εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη νίκη επί του Ολυμπιακού, πέρασε από μια δύσκολη έδρα και θέλει να πιστεύει ότι σύντομα θα είναι στην κορυφή, τουλάχιστον με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί και την λογική.
Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Λάζαρος «έφτιαξε» τον Σισέ, αυτή τη φορά πήρε τη μπάλα από τον Γάλλο και με υποδειγματικό τρόπο τελείωσε τη φάση χαρίζοντας το τρίποντο και χρίζοντας σκόρερ τον… εαυτό του. Το κερασάκι στην τούρτα!
Ενας «Λάζος» που ήρθε από το πουθενά, χωρίς να έχει κάνει ούτε προετοιμασία και εξελίσσεται εδώ και 1,5 μήνα σε mvp. Εκανε την απουσία του Λέτο να φαίνεται μικρότερη απ' ότι πραγματικά είναι. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν έφυγε νικητής σε ένα παιχνίδι πάντως που φλέρταρε έντονα με την γκέλα.
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγικός και είναι αλήθεια πως τα φίδια έζωσαν κόσμο και κοσμάκη. Η είσοδος αρχικά του Μαρίνου (αντί του τραυματία Σπυρόπουλου) και εν συνεχεία του Καραγκούνη, άλλαξαν άρδην την εικόνα καθώς οι εσωτερικές αλλαγές του Νιόπλια απέδωσαν καρπούς και η ομάδα απέκτησε επιτέλους άκρα.
Κορυφαίος του γηπέδου ήταν μακράν ο Κατσουράνης, πολύ καλός ο Καντέ, μέσα στις φάσεις ο Σισέ και εξαιρετικές οι δύο αλλαγές. Ο Κατσούρ όχι απλά ήταν εγγύηση στα μετόπισθεν, αλλά με το καθαρό μυαλό που διαθέτει έβγαινε ψηλά και δεν είναι τυχαίο πως από τα πόδια του ξεκίνησε το χρυσό γκολ.
Από εκεί και πέρα βέβαια υπάρχουν κάποια «θέματα» που πρέπει να λυθούν. Ο Γκοβού για ακόμη ένα ματς δεν βλεπόταν και δεν ξέρω πόσες ακόμη ευκαιρίες θα πάρει. Το χειρότερο είναι πως εκτός από το ότι δεν μπορούσε, δεν έδειξε να σκίζεται κιόλας. Ο Γκαρσία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πήγαινε από λάθος σε λάθος και μόνο απορίες προκαλεί η συνεχή χρησιμοποίησή του. Είναι χειρότερος δηλαδή ο Καραγκούνης; Μην τρελαθούμε!
Το πιο σοβαρό πρόβλημα έχει να κάνει με τον Ζιλμπέρτο. Ο Βραζιλιάνος μοιάζει να έχει καεί αυτή τη στιγμή. Εκτιμώ πως για κάποιο διάστημα θα ήταν καλύτερα να μείνει εκτός, να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επανέλθει, διότι αυτή τη στιγμή η παρουσία του κάθε άλλο παρά βοηθάει. Ειδικά στο Περιστέρι έκανε το χειρότερο ίσως παιχνίδι του με την πράσινη φανέλα.
Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, που δεν είναι κακό να τα λέμε (και ειδικά έπειτα από νίκες, όπου δεν υπάρχει και πανικός) για μένα ο Παναθηναϊκός από το τελευταίο σφύριγμα του Σπάθα και μετά είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ και για το φετινό πρωτάθλημα. Εβγαλε ένα πρόγραμμα φωτιά, άντεξε στα δύσκολα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κορυφή. Εκτός από αυτό καλό είναι να δούμε και λίγη μπαλίτσα πάντως. Το πρόγραμμα είναι ότι πρέπει για σκορ και θέαμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...