ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

«Γράφεις εγκυκλοπαίδεια»

«Γράφεις εγκυκλοπαίδεια»
Ο Πάμπλο Γκαρσία, εκτός από το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με την Καβάλα και έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα, «έγραψε» και με τις δηλώσεις που έκανε στο τέλος του αγώνα. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος έκανε λόγο για εγκυκλοπαίδεια που μπορεί να γράψει κανείς με αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι.
Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας του και όχι μόνο.
Για το αν θα θυμάται το γκολ που έβαλε: «Από μνήμη δεν πάω και πολύ καλά, ξεχνάω! Πέτυχα ένα τυχερό γκολ, αφού η μπάλα χτύπησε σε κάποιον παίκτη και μετά μπήκε γκολ. Χάρηκα πολύ όταν είδα τους συμπαίκτες μου να τρέχουν πάνω μου για να πανηγυρίσουν».
Για το ματς με την Καβάλα: «Ήταν μία μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτήν την πορεία, γιατί πιστεύω ότι σήμερα δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος γιατί κέρδισε στην ομάδα».
«Μπορούμε να γράψουμε εγκυκλοπαίδεια με όλα αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ. Συνέβησαν πολλά στην προετοιμασία, αλλά αυτό τώρα δεν είναι το πιο σημαντικό. Τώρα, πρέπει να κερδίσουμε την άλλη Κυριακή. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα ματς που χάσαμε, αλλά αυτά που έρχονται. Πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Από αύριο πρέπει να κάνουμε προπόνηση για τον αγώνα που ακολουθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...