ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Tέπιτς: "Μου αρέσει η καλοπροαίρετη κριτική"

Ο Τέπιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πανιώνιο Ο Μιλένκο Τέπιτς έκανε δηλώσεις στην σέρβικη εφημερίδα "Sport Novosti", μέσω της οποίας παραδέχθηκε ότι η καλοπροαίρετη κριτική τον βοηθάει να γίνει καλύτερος. Αφορμή για τις δηλώσεις του άσου του Παναθηναϊκού αποτέλεσαν οι... αιχμές που άφησε ο προπονητής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την απόδοσή του, μετά το τέλος του αγώνα με την Ολύμπια στην Λιουμπλιάνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου γκαρντ

Για την αγωνιστική «κάμψη» που είχε:
«Το να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου είναι κάτι που συμβαίνει. Το σημαντικό είναι είτε είσαι καλός είτε όχι, να μην παρασύρεσαι. Αυτό που μετρά είναι να είσαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Όταν περιμένεις να παίξεις καλύτερα και ξέρεις πως μπορείς να το κάνεις, αναζητείς έναν τρόπο να βγεις από την κρίση και βάζεις επιπλέον πίεση στον εαυτό σου. Κάνουμε μια δουλειά που εκτιθέμεθα στα μάτια του κόσμου και πρέπει να συνηθίσεις στην κριτική. Δεν είναι εύκολο όταν όλοι γύρω σου λένε πως δεν είσαι καλός, τη στιγμή που εσύ-περισσότερο από τον καθέναν-θέλεις να πας καλύτερα. Μου αρέσει η καλοπροαίρετη κριτική, με κάνει πιο δυνατό και επίμονο».

Για τις δυσκολίες του αντιμετωπίζει στο Παναθηναϊκός: «Χαίρομαι που βρίσκομαι σε μια ομάδα του βεληνεκούς και των φιλοδοξιών του Παναθηναϊκού, με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό σε κάθε θέση. Κάποιες φορές δεν τα καταφέρνεις, αλλά πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς».

Για την ήττα από την Ολίμπια Λιουμπλιάνα: «Οι ήττες είναι φυσιολογικό να έρθουν, αργά ή γρήγορα. Την περασμένη περίοδο ήμασταν άτυχοι στη χειρότερη δυνατή στιγμή απέναντι στην Παρτίζαν και το Μαρούσι. Η σεζόν είναι μεγάλη και είναι καλύτερο κάποιες ήττες να έρχονται στην αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...