ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

O Βιεϊρίνια θέλει κούπα!

O Βιεϊρίνια θέλει κούπα!
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει μια μεγάλη επιθυμία. Να κατακτήσει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ φέτος έναν τίτλο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, από τα πρώτα βιολιά στην επίθεση του «δικεφάλου του Βορρά», μίλησε για όλους και για όλα.
Ο Βιεϊρίνια μίλησε στον Sport 103 με αφορμή τη νίκη στην Καβάλα για τον Μάκη Χάβο, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τους στόχους του ΠΑΟΚ, αλλά και για το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Για το πώς νιώθει για τις συνεχόμενες επιτυχίες του ΠΑΟΚ: «Νιώθω πολύ καλά και εγώ και όλοι οι παίκτες. Για αυτό δουλεύουμε κάθε εβδομάδα και όλη τη σεζόν. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα, αλλά τώρα το έχουμε αλλάξει αυτό τους τελευταίους δύο μήνες. Θέλουμε να το συνεχίσουμε, για να ανέβουμε στις υψηλές θέσεις της Σούπερ Λιγκ και να πάμε μακριά στο Europa League».

Για το αν τον έπαιξαν σκληρά οι παίκτες της Καβάλας στο χθεσινό παιχνίδι: «Όλα τα παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα. Πρέπει να ρωτήσετε τα πόδια μου πόσο σκληρό ήταν… Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να ανταποκριθώ. Ο τρόπος του παιχνιδιού που παίζω αναγκάζει τους αντιπάλους κάποιες φορές να μαρκάρουν σκληρά. Σημασία έχει να βοηθάω την ομάδα και αυτό κάνω στα τελευταία παιχνίδια».

Για το αν το παιχνίδι ήταν το πιο σκληρό για τον ΠΑΟΚ φέτος: «Ο ΠΑΟΚ πάντα αντιμετωπίζεται δυνατά και όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο να τον αντιμετωπίσουν και να τον κερδίσουν, γιατί είναι από τα μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας. Δε μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργούν κάποιοι παικτες. Είναι φυσιολογικό να παίζεις σκληρά, αλλά πάνω στην μπάλα και όχι πάνω στα πόδια. Πρέπει οι διαιτητές να προστατεύουν τους παίκτες, για να μην υπάρχουν τραυματισμοί».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει καλύτερα στη συνέχεια: «Για αυτό δουλεύουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά δουλεύουμε για να είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Να δείξουμε σύντομα έναν καλύτερο ΠΑΟΚ».

Για τους στόχους της ομάδας φέτος: «Πέρσι στο πρωτάθλημα τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά όλοι θέλουμε να πάμε πιο καλά φέτος. Να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Στο κύπελλο θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και εκεί είναι ένα παιχνίδι για να το διεκδικήσουμε. Στην Ευρώπη θέλουμε το καλύτερο, είμαστε πρώτοι στον όμιλο και πρέπει να κυνηγήσουμε και εκεί τη διάκριση».

Για το ποιο ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι φέτος: «Ήταν ο αγώνας με τη Βιγιαρεάλ. Μια ομάδα που παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο και βρίσκεται στην τρίτη θέση ενός από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Πήραμε τη νίκη, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Χάσαμε από την Ξάνθη βαθμούς και ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να χάνει τέτοιους βαθμούς».

Για το τι θέλει ο ίδιος για τον ΠΑΟΚ και τον εαυτό του: «Από την πρώτη χρονιά αυτό που θέλω είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με πολύ καλούς παίκτες, με πολύ κόσμο και του λείπει αυτός ο τίτλος».

Για τον Μάκη Χάβο: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Ξέρει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ποιότητα της ομάδας. Δουλεύει σκληρά μαζί μας και βλέπετε ότι τα αποτελέσματα σε αυτόν τον ενάμιση μήνα φάνηκαν».

Για το γκολ του Πάμπλο Γκαρσία στην Καβάλα: «Και φυσικά χάρηκα. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής και συνεργάτης στα αποδυτήρια. Δινει ασίστ συνήθως και όταν πετυχαίνει αυτός το γκολ είναι μεγάλη χαρά για μένα».

Για το πιο σημαντικό γκολ που έχει πετύχει: «Δεν έχω σκοράρει και τόσα πολλά… Πολλά γκολ είναι σημαντικά. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αλλά δυστυχώς δεν οδήγησαν σε νίκες. Το γκολ με τη Βιγιαρεάλ ήταν πολύ σημαντικό, γιατί μας δίνει την πρώτη θέση».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι και δύσκολο. Πιο δύσκολο από το παιχνίδι με την Καβάλα, αλλά και εγώ και οι συμπαίκτες μου πιστεύουμε στη νίκη, ειδικά μέσα στην έδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...