ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: 1-2

Πανηγυρική
Το ντεμπούτο της ΑΕΛ στο νέο γήπεδο φαίνεται πως δεν ήταν γούρικο, αφού οι βυσσινί έχασαν με 2-1 από τον ΠΑΟΚ χάρη στα γκολ των Κοντρέρας και Αθανασιάδη. Για την ΑΕΛ ισοφάρισε προσωρινά ο Ντάνιελ Κουζέν.Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Δικέφαλο να είναι το αφεντικό της αναμέτρησης και να ανοίγει το σκορ με τον Κοντρέρας, η ΑΕΛ στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και ισοφάρισε με τον Κουζέν, μετά από τραγικό λάθος του Χαλκιά.

Στο δεύτερο μέρος οι βυσσινί συνέχισαν να πιέζουν και να είναι καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, όμως οι κακές επιλογές του Μπλάζεκ στην επίθεση (έχασε δυο απίστευτες ευκαιρίες) και η αδράνεια στην αμυντική γραμμή, έφεραν την ήττα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα χέρι του Βιτόλο μέσα στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ στο 89', με τον διαιτητή ωστόσο να μην σφυρίζει κάτι.

Ο ΠΑΟΚ επίσης έκανε συνολικά τέσσερις ευκαιρίες στο παιχνίδι και πέτυχε δυο γκολ, ενώ η ΑΕΛ έχασε τουλάχιστον πέντε κλασικές φάσεις και πέτυχε ένα. Αυτό είναι δείγμα της νοοτροπίας των δυο ομάδων, με τον Δικέφαλο να είναι πιο σοβαρός και ουσιαστικός.

Γήπεδο: AEL FC ARENA

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νησου)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορίνθου), Γούκος (Ηπείρου)

Ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΑΕΛ (Κατσάρας): Αμπάρης, Βενετίδης, Κολοβέτσιος, Νταμπίζας, Βαλέσκο, Σίμιτς(Τουμέρ 68'), Ιγκλέσιας, Ρομέου, Κανόμπιο, Μπλάζεκ (Βούζας 84'), Κουζέν (Μακίνουα 69').

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Σακελλαρίου (Μπουσαϊντί 61'), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ζουέλα, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Κριστιάνο, Ίβιτς (Φιλομένο 60'), Σαλπιγγίδης (Αθανασιάδης 71').

Σκόρερ: Κοντρέρας 11', Κουζέν 18', Αθανασιάδης 72'.

Κάρτες: Βιτόλο (κίτρινη 53'), Κολοβέτσιος (κίτρινη 85'), Βελάσκο (κίτρινη 89').

Το παιχνίδι

Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα παρά το κρύο που υπήρχε, στο ντεμπούτο της ΑΕΛ στη νέα της έδρα. Μάλιστα κατά την έξοδο των βυσσινί στον αγωνιστικό χώρο έγινε χαμός στις κερκίδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οργανωμένοι οπαδοί έκλεψαν την παράσταση, σχηματίζοντας με πλακάτ σε ολόκληρη την πλευρά του γηπέδου τη λέξη GATE 1.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...