ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Μόντριτς: «Μπορούμε την πρώτη θέση»


Μόντριτς: «Μπορούμε την πρώτη θέση»
Αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο φετινό Champions League μέχρι στιγμής είναι η Τότεναμ. Η ομάδα του Χάρι Ρέτναπ έχει το απόλυτο νικών στην έδρα της και την Τρίτη θα αγωνιστεί στην Ολλανδία απέναντι στη Τβέντε με στόχο την πρωτιά στον όμιλο.

Ο Λούκα Μόντριτς πιστεύει ότι τα «σπιρούνια» μπορούν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την διαδικασία των ομίλων και να πάρουν την πρωτιά.

«Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να νικήσουμε την Τβέντε γιατί αν το καταφέρουμε και βγούμε πρώτοι στον όμιλο θα έχουμε πιθανότατα μια καλή κλήρωση. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο αλλά είναι πολύ σημαντικό».

Ο Κροάτης μέσος αναφέρθηκε και στο πως έχουν βιώσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του την εμπειρία της πιο σημαντικής διασυλλογικής διοργάνωσης:

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία καθώς αρκετοί από μας συμμετείχαν για πρώτη φορά. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αρέσει στον κόσμο να μας παρακολουθεί γιατί επιδιώκουμε να σκοράρουμε περισσότερες φόρες από τον αντίπαλο μας και αυτό αρέσει στους οπαδούς. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το μεγάλο μας μυστικό για την πορεία μέχρι τώρα».

Πηγη sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...