ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Σουμάχερ: «Κανένα πρόβλημα με Ρόζμπεργκ»

Σουμάχερ: «Κανένα πρόβλημα με Ρόζμπεργκ»
Ο Μίκαελ Σουμάχερ αποκάλυψε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον ομόσταβλό του στη Mercedes, Νίκο Ρόζμπεργκ, ενώ έριξε τις ευθύνες στην ομάδα.

Μπορεί να ήταν ως συνήθως πιο αργός από τον Νίκο Ρόζμπεργκ, όμως ο Μίκαελ Σουμάχερ αποκάλυψε πως δεν είχε πρόβλημα με τον ομόσταβλό του στη Mercedes και συμπατριώτη του.

«Δεν είχα προβλήματα με το Νίκο. Ωστόσο, είπα στο Νόρμπερτ Χογκ και τον Ρος Μπρον ότι ήταν ώρα να βρουν εξηγήσεις», ήταν η απάντηση του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, όσον αφορά το ότι δεν ήταν τόσο γρήγορος όσο Ρόζμπεργκ, κάτι που αποδείχτηκε και από τη συγκομιδή των βαθμών, που έκαναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αντίθετα, ο «Σούμι» θεωρεί πως το μονοθέσιό του είχε πολλά προβλήματα. «Ο γρηγορότερος πιλότος δεν αποτελεί σημείο αναφοράς για τον άλλο. Μπορείς να δεις τα στοιχεία του πώς οδηγούσε, αλλά αυτό δεν λειτουργεί τόσο καλά και στο άλλο μονοθέσιο.

Κοιτώντας πίσω,  μπορώ να πω ότι υπήρχαν μερικά πράγματα λάθος στο μονοθέσιό μου. Η εξάτμιση ζεσταινόταν μερικές φορές πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να καίγεται το κάτω μέρος του μονοθέσιου. Όμως δεν έχω μιλήσει δημοσίως γι' αυτά τα θέματα, προτίμησα να τα συζητήσουμε εσωτερικά».

Πηγη gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...