ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Κοβάσεβιτς: «Ανυπομονώ να πατήσω το χορτάρι»

Σημαντική πρωτοβουλία για έναν ιερό σκοπό, αλλά και ευκαιρία για κάποιους να αντιμετωπίσουν ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα και άλλους να ξαναπατήσουν χορτάρι αποτελεί το φιλικό της επόμενης Τρίτης (14/12) ανάμεσα στους φίλους Ρονάλντο-Ζιντάν και τους All Stars του Ολυμπιακού, που παρουσιάστηκε επίσημα.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε για το σημαντικό παιχνίδι, που του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι μπροστά στον κόσμο των «ερυθρόλευκων». «Έχω πολλή όρεξη να παίξω μετά από δύο χρόνια στο ‘Καραϊσκάκη’. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μία αξιέπαινε πρωτοβουλία και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει. Σημασία έχει να συγκεντρωθούν πολλά χρήματα για τον αγώνα μας ενάντια στη φτώχεια», τόνισε.
Κοβάσεβιτς: «Ανυπομονώ να πατήσω το χορτάρι»
Ο Γιάννης Φετφατζίδης με τη σειρά του τόνισε: «Είναι μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Ο αγώνας έχει διπλή σημασία. Εκτός από το όμορφο θέαμα, θα είναι και ένα παιχνίδι ενάντια στη φτώχεια. Αποτελεί τεράστιο κίνητρο, τουλάχιστον για μας τους νεότερους, ότι θα παίξουμε απέναντι σε ποδοσφαιριστές που είναι δάσκαλοι για μας.

Ο μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς, ανέφερε: «Είναι μία τεράστιας σημασίας κίνηση, σε εποχή οικονομικής κρίσης. Πρόκειται για ιερό σκοπό και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε».

Ο λίμπερο της ομάδας βόλεϊ, Παύλος Κουζούνης, τόνισε: «Είναι πολύ καλή η πρωτοβουλία και πρέπει να παραδειγματιστούν άλλες ομάδες από τον Ολυμπιακό. Μακάρι να πουληθούν όλα τα εισιτήρια».

Το «παρών» έδωσαν κι άλλοι αθλητές του Ολυμπιακού, όπως o Θοδωρής Παπαλουκάς, αθλητές του στίβου όπως η Πηγή Δεβετζή και η Φανή Χαλκιά, αλλά και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Πηγη sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...