ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Στα χιόνια... με Κάρα και Λέτο

Στην χιονισμένη Κοπεγχάγη θα μεταβεί την Δευτέρα το πρωί η αποστολή του Παναθηναϊκού, έχοντας μαζί τους Καραγκούνη και Λέτο. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Γκοβού και Σεϊταρίδης. "Μια καλή περιπέτεια" θεωρεί ο Σχάαρς την υπόθεση του "τριφυλλιού".

Αρκετές εκπλήξεις επεφύλαξε στην επιλογή προσώπων για την αποστολή του αγώνα τη Κοπεγχάγης ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Μέσα Καραγκούνης, Λέτο, εκτός Κατσουράνης, Γκοβού και Σεϊταρίδης.

Το αντίο του στην ευρωπαϊκή φετινή κούρσα δίνει ο Παναθηναϊκός την Τρίτη κόντρα στην Κοπεγχάγη στην Δανία, και την Δευτέρα το "τριφύλλι" θα "πετάξει" το πρωί (10:00) με πτήση τσάρτερ για την χιονισμένη Κοπεγχάγη.
Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι τιμωρημένοι από το ματς με τον Πανσερραϊκό, Καραγκούνης και Λέτο. Οι δύο παίκτες θα απολογηθούν στη διοίκηση μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Δανία, και θα τιμωρηθούν με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
Παρόλο αυτά θα δώσουν το παρών στο τελευταίο ευρωπαϊκό ραντεβού των "πράσινων" εκεί που θα είναι και ο Λούις Γκαρθία που απουσίασε από την αναμέτρηση με τους Σερραίους.

Εκτός Κατσουράνης, Γιούρκας και... Γκοβού

Σε αντίθεση με την επιλογή αυτή του Πορτογάλου τεχνικού, έκπληξη προκάλεσε η επιλογή να μείνουν στην Αθήνα οι Κατσουράνης, Σεϊταρίδης και Γκοβού.
Ο Ελληνας μέσος σαφώς έχει δικαιολογία την ξεκούρασή του αφού συνεχίζει το πρόγραμμα αποφόρτισης που ακολουθεί και μετά τις Σέρρες, μένει εκτός και σ' ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Σε ότι αφορά τους Σεϊταρίδη και Γκοβού, πιθανών να μην ικανοποίησαν τον προπονητή τους ή πιθανών να μην χρειαστεί να πιεστούν από την επιστροφή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από καιρό. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Μαυρίας, Δημούτσος.

Το πρόγραμμα στην Δανία
H συνέντευξη Τύπου του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παραχωρηθεί το απόγευμα της Δευτέρα (18:30) στο PARKEN Stadium και η προπόνηση του "τριφυλλιού" θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο ίδιο μέρος.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Κοπεγχάγη με πτήση charter, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 05:35 την Τετάρτη 08/12.

Σχάαρς: "Θα είναι μια καλή περιπέτεια..."
Ενας από τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τους "πράσινους" είναι ο Στάιν Σχάαρς.
Ο μέσος της Αλκμααρ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για την απόκτησή του μετά το παιχνίδι με την Ντεν Χάανγκ και με δηλώσεις του στην "De Telegraaf".

Ο 26χρονος μέσος της ολλανδικής ομάδας υποστήριξε πως βλέπει την πιθανή μετακίνησή του ως "μια καλή περιπέτεια στην καριέρα του" ενώ συμπλήρωσε: "Θα είναι μια καλή περιπέτεια, αλλά πρέπει να σας πω πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από ένα απλό ενδιαφέρον".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...