ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ο «αρχηγός» Ιμπαγάσα

Ο «αρχηγός» Ιμπαγάσα
Μπορεί να μη φορά το περιβραχιόνιο, αλλά η εικόνα του και οι αντιδράσεις του τον μετατρέπουν σε… Captain
Το περιβραχιόνιο στον Ολυμπιακό το φοράει ο Ντουντού. Στην Καβάλα αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο αρχηγός είναι άλλος μέσα στο γήπεδο. Όσο μπόι του λείπει, ο Θεός τού το έδωσε σε προσωπικότητα και ταλέντο. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μπορεί να βρίσκεται στο 34ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο διψά για μπάλα.
Στο ματς με την Καβάλα ήταν ο κορυφαίος των νικητών. Η μπάλα πέρασε αμέτρητες φορές από τα πόδια του, ενώ δεν σταματούσε να τρέχει. Βοήθησε και ανασταλτικά - και υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Τότε που οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους για να επιτεθούν και ο Ιμπαγάσα έφτασε μέχρι την άμυνα για να απομακρύνει. Μόλις οι δύο φάσεις τελείωσαν, ο «κοντός» χοροπήδησε λες και τον είχε χτυπήσει ρεύμα! Έβαλε τις φωνές στους συμπαίκτες του για να τους ξυπνήσει.

Στον Ολυμπιακό έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Αργεντινού. Τον θεωρούν ως τον «εγκέφαλο» του παιχνιδιού της ομάδας και χάρηκαν που τον είδαν να τα… χώνει στους συμπαίκτες του μέσα στο ματς. Χρειάζεται και αυτό για την καλή λειτουργία μιας ομάδας…

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...