ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Εξελίξεις με το γήπεδο στο Βοτανικό…

Ολοκληρώθηκε η Δημόσια Διαβούλευση της νέας νομοθετικής ρύθμισης για τη Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Πλέον στην ΠΑΕ αναμένουν τις επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων.

Ταυτόχρονα, ο Παναθηναϊκός πάτησε Δανία και…κρύωσε από τους -3, κάτι που έγραψε και ο Ζιλμπέρτο στο twitter του, ενώ ο Ζεσουάλδο τόνισε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί μόνο για τη νίκη. Σύμμαχος αυτού οι 800 οπαδοί που θα βρεθούν στο πλευρό του.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η Δημόσια Διαβούλευση για τη νέα νομοθετική ρύθμιση για τη Διπλή Ανάπλαση που κατέθεσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής. Το επόμενο βήμα αφορά την προώθηση προς ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή. Βέβαια η ψήφιση του νόμου από μόνη της δεν έχει καμιά σημασία αν δεν εξασφαλιστεί και η συνταγματικότητα του από πλευράς Υπουργείου. Η προηγούμενη εμπειρία όπου οι ρυθμίσεις που αφορούν στο γήπεδο αποδείχτηκαν απόλυτα συνταγματικές και από το ΣτΕ, όχι όμως και ο νόμος στο σύνολο του.
Εξελίξεις με το γήπεδο στο Βοτανικό…
Αυτό που απομένει είναι ο Δήμος Αθηναίων ως φορέας υλοποίησης να προχωρήσει στον αναγκαίο επανασχεδιασμό του έργου με βάση τα νέα δεδομένα. Αυτό γίνεται την 1η Ιανουαρίου 2011 και μετά οπού η νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει θα δείξει προς πια κατεύθυνση θα κινηθεί. Αυτή είναι που θα πρέπει να επανασχεδιάσει το έργο, τα χρονοδιαγράμματα, καθώς και τις νέες συμβάσεις με τα εμπλεκόμενα μέρη. Για αυτό το λόγο στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν τις εξελίξεις…

Πηγη sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...