ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Μαντσίνι: Κανένα πρόβλημα πειθαρχίας

Μαντσίνι: Κανένα πρόβλημα πειθαρχίας
Κανένα πρόβλημα δεν έχει με αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες στην Μάντσεστερ Σίτι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, που μετά το επεισόδιο μεταξύ Μπαλοτέλι και Μπόατενγκ, είδε τον Τέβεζ να αντιδρά άσχημα όταν έγινε αλλαγή.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φαίνεται να μην βλέπει τι γίνεται δίπλα του, ή να προσπαθεί να μην δώσει και άλλη έκταση στα φαινόμενα απειθαρχίας της ομάδας του.

Μετά το… «οικογενειακό» ξύλο μεταξύ Μπαλοτέλι και Μπόατενγκ, ήρθε και η άσχημη αντίδραση του Κάρλος Τέβεζ την ώρα που έγινε αλλαγή για να δείξει τα σοβαρά προβλήματα απειθαρχίας της Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν είναι μεγάλο πράγμα», είπε ο Ιταλός και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενος όταν ένας παίκτης δεν θέλει να φύγει από το γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα αλλά πήρα την απόφαση και νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση».

Όσο για την απόφαση του να αφήσει τον Μπαλοτέλι εκτός από την αποστολή της ομάδας είπε: «Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση να μην συμπεριλάβω τον Μπαλοτέλι. Τίποτα δεν έγινε την Παρασκευή. Ήταν μια φυσιολογική κατάσταση που συμβαίνει σε κάθε ομάδα κάθρ μέρα. Και ο Μάριο έπαιξε καλά εναντίον της Μπόλτον. Το μόνο που του έλειπε ήταν τα γκολ».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...