ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Δεν αλλάζει 11αδα ο Κούπερ

Δεν αλλάζει 11αδα ο Κούπερ
Αλώβητος από τις Σέρρες θέλει να φύγει ο Άρης με σκοπό να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Χωρίς αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Κούπερ με τους Χαβιτο και Ρουίζ να βρίσκονται στην αποστολή.

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραικό στις 17:15 στο γήπεδο των Σερρών. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε στις Σέρρες. Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Τόχα, Φατί, Πορτίγια, Ναφτί, Κάλβο, Μενδρινός, Κόκε, Χαβίτο, Ρουίζ και Τσέζαρεκ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Λίμα, Ρονάλντο, Μπουγαίδης, Κατίδης, Αγτζίδης, Οικονομόπουλος, Τσεζνάουσκις, Καζναφέρης, Αραβίδης και Χουάνμα. Ο τελευταίος υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε αρθροσκόπηση και υπολογίζεται ότι θα επανέλθει στην ενεργό δράση σε περίπου ένα μήνα.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Τον Βανγκέλι, δεξιά και τον Μισελ αριστερά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Οριολ και Λαζαριδη. Οι Τοχα και Ναφτι τα αμυντικά με τον Νέτο να αγωνίζεται δεξί χαφ και τον Καλβο αριστερά. Στην επίθεση οι Κοκε και Τσεζαρεκ.

Οι φίλαθλοι του Άρη και αύριο (27/11) θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια τα οποία κοστίζουν 25 ευρώ και αντιστοιχούν στις θύρες 7 και 8 του σταδίου των Σερρών. Θα λειτουργήσει και εκδοτήριο έξω από την θύρα 8 του σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...