ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Χιμένεθ-Βαλβέρδε 2 - 0 !

Χιμένεθ-Βαλβέρδε 2 - 0 !
Φαίνεται πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πάρει τον αέρα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι δύο Ισπανοί προπονητές θα βρεθούν αντίπαλοι για τρίτη φορά και όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, o τεχνικός της ΑΕΚ έχει βγει νικητής από τις δύο προηγούμενες. 16 Φεβρουαρίου 2008
Εσπανιόλ-Σεβίλλη 2-4

Η πρώτη φορά που οι δύο προπονητές αναμετρήθηκαν ήταν στις 16 Φεβρουαρίου του 2008, λίγους μήνες πριν ο Βαλβέρδε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα η Εσπανιόλ υποδέχεται την Σεβίλλη και η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στήνει πάρτι στο Ολυμπιακό στάδιο της Βαρκελώνης. Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Λουίς Φαμπιάνο, Κανουτέ, Πόουλσεν, και Καπέλ) οι Ανδαλουσιάνοι κερδίζουν με το άνετο 4-2 (Λουίς Γκαρσία και Κόρο τα γκολ των γηπεδούχωμ) και παίρνουν τρεις σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που έκαναν για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ (τελικά τερμάτισαν πέμπτοι πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης)

8 Νοεμβρίου 2009
Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ 3-2

Έπρεπε να περάσουν κοντά δύο χρόνια ώστε οι δύο προπονητές να βρεθούν ξανά αντίπαλοι. Αυτή τη φορά ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε αλλάξει στρατόπεδο, αφού πλέον βρισκόταν στο πάγκο της Βιγιαρεάλ. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο. Η Σεβίλλη επικρατεί με 3-2 και δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την θέση του Βάσκου τεχνικού (το Γενάρη του 2010 απολύθηκε από την Βιγιαρεάλ). Ο Λουίς Φαμπιάνο έδειχνε ασταμάτητος εκείνο το βράδυ (2 γκολ), για να προσθέσει άλλο ένα ο Κανουτέ. Από το «κίτρινο υποβρύχιο» είχαν σκοράρει ο Πιρέζ και ο «δικός» μας Νταβίντ Φουστέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...