ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Γκοβού: "Θα ανταποδώσω στο γήπεδο"

Απόλυτα ικανοποιημένος με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και υποχρεωμένος να ξεπληρώσει τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, εμφανίστηκε ο Σίντνεϊ Γκοβού, μιλώντας στο περιβάλλον του.
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε δηλώσει από την αρχή ότι δεν ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό και πως στόχος του ήταν να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα, με την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο.
Έτσι, υποδέχτηκε με ικανοποίηση την απόφαση του Τριφυλλιού και μετά την ολοκλήρωση των επαφών του μάνατζέρ του με τους ιθύνοντες της ομάδας, φέρεται να είπε σε κοντινούς του ανθρώπους τα εξής:
"Θα δείξω τι αξίζω, θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ακόμα δεν έχω παίξει την μπάλα που μπορώ και ξέρω, αλλά θα τα δώσω όλα από εδώ και πέρα, για να πάρουμε το πρωτάθλημα."
Το σίγουρο είναι ότι και από τον Παναθηναϊκό ελπίζουν να κάνει πράξη τα λεγόμενά του και να βοηθήσει την ομάδα με την ποιότητά του, για την οποία το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να επενδύσουν πολλά στο πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...