ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ποια Μπεσίκτας; Μόνο Ολυμπιακός!

Ποια Μπεσίκτας; Μόνο Ολυμπιακός!
Ο Ραούλ Μπράβο μέσω του blog του στο gazzetta.gr ρίχνει... χυλόπιτα στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, και ξεκαθαρίζει ότι «νίκη με την ΑΕΚ σημαίνει τίτλος».


Γειά σας φίλοι μου,

δυστυχώς ο τραυματισμός μου αποδείχτηκε πιο δύσκολος απ’ ότι περίμενα και κατά συνέπεια με αφήνει εκτός και για αυτή την αγωνιστική. Θα δούμε μέσα στην εβδομάδα πότε θα επιστρέψω.


Αυτό που έχει σημασία και για μένα και για όλους μας στον Ολυμπιακό είναι το γεγονός ότι η ομάδα προχωράει με νίκες και τα παιδιά που παίζουν δίνουν συνεχώς τον καλύτερό τους εαυτό.


Με τον ΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη κάναμε δύο σημαντικές νίκες. Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σημειώσαμε τρία γκολ και κάναμε φάσεις για ακόμα περισσότερα. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια έναν δυνατό αντίπαλο. Όπως έχω τονίσει αρκετές φορές, το απόλυτο στο Καραϊσκάκη μας δίνει το μισό τίτλο και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς απώλειες στην έδρα μας.


Με τον Εργοτέλη ήταν ένα ματς με ιδιαιτερότητες γιατί έπρεπε να βρούμε ρυθμό και να καθαρίσουμε τη νίκη σε μόλις σαρανταπέντε λεπτά. Μπήκαμε δυνατά, παίξαμε καλή μπάλα και είχαμε ξεκάθαρα τον έλεγχο από την αρχή ως το τέλος. Έτσι όπως παίζαμε νομίζω ότι ήταν καθαρά θέμα χρόνου το πότε θα βάλουμε το γκολ.


Έχουμε ένα αβαντάζ τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό και πρέπει να το διατηρήσουμε ή να το αυξήσουμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Κανείς δεν κατακτά τον τίτλο από τα μισά του πρωταθλήματος, όμως το βαθμολογικό αβαντάζ, έστω και τριών βαθμών είναι σίγουρα κάτι θετικό για μας. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και με το ίδιο πάθος μέχρι το τέλος για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδεικνύουμε συνεχώς.

Με την ΑΕΚ είναι ένα ντέρμπι όμως έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε φέτος και πιστεύω ότι θα το δείξουμε ξανά στο γήπεδο. Έχουμε απουσίες και εμείς και αυτοί όμως δεν στεκόμαστε εκεί. Θα πάμε στο σπίτι τους για να τους κερδίσουμε. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην κούρσα του τίτλου.


Μου μεταφέρθηκε ότι υπάρχουν δημοσιεύματα σχετικά με ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για να με αποκτήσει το καλοκαίρι. Δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά και όπως έχω πει κατ’ επανάληψη, το μυαλό μου βρίσκεται μονάχα στον Ολυμπιακό και πώς θα κατακτήσουμε τον τίτλο. Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι και η επιθυμία μου είναι να μείνω στον Ολυμπιακό. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και ελπίζω να παραμείνω για πολλά ακόμα χρόνια.


Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας,
Ραούλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...