ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μάχη Μπαλάφα-Κριστιάνο για μια θέση

Μάχη Μπαλάφα-Κριστιάνο για μια θέση
Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί απέναντι στον Ατρόμητο με σχηματισμό 4-2-3-1 από την στιγμή που ο Μουσλίμοβιτς είναι νοκ άουτ. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Μπαλάφας και Κριστιάνο. Η απουσία του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς από τον παιχνίδι με τον Ατρόμητο αναγκάζει τον Μάκη Χάβο να μην εφαρμόσει το αρχικό του πλάνο το οποίο ήταν η παρουσία δύο επιθετικών σε σχηματισμό 4-4-2. Ο Έλληνας επιθετικός είναι υποχρεωμένος να αλλάξει τις σκέψεις του και επιστρέψει στο γνωστό 4-2-3-1. Ο λόγος είναι πως δεν δείχνει εμπιστοσύνη στους Φιλομένο, Παπάζογλου και Αθανασιάδη ότι μπορούν να σταθούν επάξια στην επίθεση δίπλα στον Σαλπιγγίδη.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (26/11) ο Χάβος δοκίμασε τους Κρέσιτς, κάτω από τα δοκάρια, Μπουσαϊντί (στο δεξί άκρο της άμυνας), Σακελλαρίου (στο αριστερό άκρο της άμυνας), Τσιρίλο και Κοντρέρας (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), Γκαρσία (αμυντικός μέσος) και Σαλπιγγίδης (σέντερ φορ). Αυτοί είναι οι σίγουροι που θα πάρουν φανέλα βασικού.

Τώρα πάμε στις θέσεις που παίζονται και οι διεκδικητές είναι πολλοί. Αρχικά τοποθετήθηκε ο Φωτάκης δίπλα στον Γκαρσία, ως αμυντικός μέσος. Μπροστά από τους δύο τοποθετήθηκε ο Ελ Ζαρ, ως επιτελικός μέσος, με τον Κριστιάνο αριστερά στη μεσαία γραμμή και τον Βιεϊρίνία δεξιά. Στη δεύτερη δοκιμή, ο Μπαλάφας ήταν αυτός που χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός μέσος, δίπλα στον Γκαρσία. Μπροστά τους τοποθετήθηκε ο Φωτάκης, ως επιτελικός μέσος, με τον Ελ Ζαρ αριστερά και τον Βιεϊρίνια δεξιά στη μεσαία γραμμή.

Η αυριανή (27/11) και τελευταία προπόνηση θα δείξει ποιους εμπιστεύεται ο Χάβος για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, όπως και ποιοι θα είναι στην αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...