ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

«Με δύναμη και πάθος η ΑΕΚ»

«Με δύναμη και πάθος η ΑΕΚ»
Για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, τονίζοντας τι θα πρέπει να έχει η Ένωση για να νικήσει. Ακολουθούν αναλυτικά όσα είπε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ στον Sentra 103,3.

Για τις διαφορές των δυο ομάδων και εάν υπάρχει φαβορί: «Υπάρχει διάφορα ψυχολογική για την ΑΕΚ η οποία μετά τις δυο ήττες είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Υπάρχει διαφορά αγωνιστική γιατί η ΑΕΚ έχει πολλούς τραυματίες και ακόμη υπάρχει ένας προπονητής καινούριος, ο οποίος προσπαθεί να περάσει μια διαφορετική φιλοσοφία απ' ότι πριν. Υπάρχουν λοιπόν ντεσαβαντάζ για την ΑΕΚ. Το αβαντάζ όμως είναι ότι αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ, μπορεί να κερδίσει έχει τις δυνατότητες να το κάνει εάν παίξει με δύναμη και πάθος».

Για την ανανέωση του Σκόκο:«Ο Σκόκο είναι παίκτης με προσωπικότητα που μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Βέβαια η αποχή από τους αγώνες λόγω τραυματισμού μπορεί να τον επηρεάσει. Για την ανανέωση στο συμβόλαιο θα πρέπει να το δείξει ότι αξίζει που η ΑΕΚ έδωσε τόσα λεφτά για αυτόν. Θα το δείξει μέσα στο γήπεδο, τα λόγια είναι εύκολα για όλους στην πράξη είναι τα δύσκολα. Είναι σημαντικό ότι η ΑΕΚ έδωσε τόσα πολλά λεφτά για έναν μόνο ποδοσφαιριστή. Βέβαια για να πάρεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή δεν φτάνουν πολλές φορές και αυτά τα λεφτά. Το θέμα είναι όμως η πράξη, το γήπεδο και εκεί θα πρέπει να το αποδείξει ο Σκόκο. Πραγματικά η ΑΕΚ θυσιάστηκε για να τον πληρώσει γιατί υπάρχουν δυσκολίες στα οικονομικά της ομάδας. Θα το αποδείξει μέσα στο γήπεδο αλλά θα πρέπει να προσπαθεί συνέχεια και όχι σε ένα, δυο ή τρία ματς στην σεζόν».

Για τις απουσίες της ΑΕΚ: «Το πρόβλημα είναι ότι προέρχονται από τραυματισμούς και ο Μανωλάς και ο Δέλας. Η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να προσπαθήσει για τη νίκη και την ψυχολογία που θα μεταδώσει στον κόσμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αν χάσει η ΑΕΚ, κάτι που δεν το εύχομαι, θα είναι η πρώτη φορά που θα έχει η ομάδα τρεις συνεχόμενες ήττες. Ο κόσμος θέλει το αυριανό παιχνίδι και σε αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούν όλοι».

Τι φταίει για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας: «Δεν υπάρχει σταθερότητα. Δεν γίνεται καλός σχεδιασμός εδώ και πολλά χρόνια. Βέβαια τα οικονομικά προβλήματα είναι αυτά που αναγκάζουν την ΑΕΚ να φέρνει παίκτες φτηνούς, άλλοτε μέσω μάνατζερ και άλλοτε μέσω DVD, παίκτες που δεν μπορούν να κάνουν τη διάφορα με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Η ευκαιρία του 2004 με τον Νικολαΐδη, να φτιαχτεί μια ομάδα με νέους δικούς της παίκτες και να δώσουν έμφαση στις ακαδημίες, ίσως χάθηκε, αλλά απ' ότι λένε τώρα με τον Χιμένεθ δίνει μεγάλη βάση στις ακαδημίες, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο θα φανεί στην πορεία. Είχε τις δυνατότητες τις οικονομικές το 2004 να το κάνει, είχε έναν πρόεδρο που πίστεψε ο κόσμος και θα μπορούσε να προχωρήσει με τον σχεδιασμό αυτό να κάνει ακαδημίες, να δημιουργήσει παίκτες από τα φυτώρια και να μπορέσει μετά από τέσσερα χρόνια να βγάλει μια ομάδα ανταγωνιστική χωρίς πολλά λεφτά. Χάθηκε αυτό, κάθε χρόνο παίρναμε παίκτες μέτριους, δίναμε λεφτά και φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Ο κόσμος της ΑΕΚ ζητάει κάτι καλό».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Θα είναι ένα ματς τακτικής, είναι και οι δυο προπονητές Ισπανοί και έχουν διαφορετική φιλοσοφία. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι με τον Μιραλάς ή αν παίξει ο Πάντελιτς και από τα πλάγια με Ρόμενταλ και Ριέρα. Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα στα άκρα και ίσως εκεί θα πρέπει να επικεντρώσει την προσοχή του ο Χιμένεθ. Στον χώρο του κέντρου θα πρέπει να πάρουμε όλες τις μονομαχίες γιατί ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει έναν καθαρόαιμο αμυντικό χαφ. Είναι παιχνίδια με ενδιαφέρον, το κακό είναι ότι δεν υπάρχει εδώ και χρόνια κόσμος του Ολυμπιακού ή αντίστοιχα της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ σε τέτοια ματς για να μπορέσει ο κόσμος να απολαύσει το θέαμα που προσφέρουν οι παίκτες. Μακάρι να δούμε ένα καλό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...