ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Χτύπησε καμπανάκι για «αιώνιους»

Χτύπησε καμπανάκι για «αιώνιους»
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αποκάλυψαν το βράδυ της Πέμπτης το κακό τους πρόσωπο στην Ευρωλίγκα και έδωσαν την ευκαιρία στους Ισπανούς να χαμογελάσουν με νόημα. Βαλένθια και Ρεάλ νίκησαν πράσινους και κόκκινους αντίστοιχα βγάζοντας στην φόρα τις αδυναμίες των δύο μεγάλων ελληνικών ομάδων.

Οι πράσινοι στο ΟΑΚΑ, απέναντι σε μια ομάδα που νίκησαν εύκολα στην Ισπανία, έδειξαν ότι είναι ικανοί να χάσουν από αντίπαλο μικρότερης δυναμικότητας, κάθε φορά που η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν πάρει άριστα. Η Βαλένθια, με τον Πέσιτς στον πάγκο της ήταν σαφώς καλύτερη, αλλά όχι και τόσο διαφορετική, ώστε να δικαιολογείται το έδαφος που κάλυψε, για να μπορέσει να νικήσει την ομάδα του Ομπράντοβιτς στο σπίτι της.

Ηταν ο Παναθηναϊκός που επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να δραπετεύσουν με το διπλό, διότι τους υποτίμησε, δεν τους «σκότωσε» από το ξεκίνημα και τελικά πλήρωσε ακριβά την χαλαρότητα του.

Ο Ολυμπιακός στην Μαδρίτη αποδείχθηκε εύκολο θύμα για την Ρεάλ. Ο Μεσίνα σημάδεψε τον Βασίλη Σπανούλη δείχνοντας ότι τον θεωρεί ακρογωνιαίο λίθο στο οικοδόμημα του Ιβκοβιτς. Προτίμησε να ζήσει με τα σουτ του Τεόντοσιτς και να αποκόψει τον Σπανούλη από την οργάνωση των ερυθρολεύκων. Η τακτική του Μεσίνα, σε συνδυασμό με την άμυνα στο όριο του φάουλ και τα λάθη της ελληνικής ομάδας, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην διεκδικήσει ποτέ ο Ολυμπιακός τη νίκη και τελικά να επιστρέψει στον Πειραιά ευχαριστημένος, διότι κατόρθωσε να υπερασπιστεί το +16 του πρώτου γύρου και να έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...