ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Το ευχαριστώ στο γήπεδο

Ο Σκόκο μόλις έχει πετύχει το δεύτερο τέρμα εναντίον του Ολυμπιακού Αποφασισμένος να ευχαριστήσει τους ιθύνοντες της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Νάτσο Σκόκο.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ένωση και την στάση που κράτησε η ομάδα, η οποία έδειξε έμπρακτα πως ήθελε να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεσμεύτηκε να οδηγήσει τους "κιτρινόμαυρους" στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, δείχνοντας πως θέλει να γίνει ο ηγέτης της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Σκόκο φέρεται να τόνισε μετά τις υπογραφές των νέων συμβολαίων στον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη: «Πρόεδρε, να ξέρεις πως είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Δεν θα σου πω σήμερα ευχαριστώ. Το ευχαριστώ θα σας το... δείξω στο γήπεδο, κάνοντας την αρχή το Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Αργεντινού ποδοσφαιριστή τόνισε για την ανανέωση της συνεργασίας του πελάτη του με την Ένωση: "Ο κ. Κομινάκης είχε δηλώσει πως θα τον ενδιέφερε. Ένα από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος δεν μπορεί παρά να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τη Στουτγάρδη ή τη Χετάφε. Ο Νάτσο έκανε αυτό που ήθελε. Ανανέωσε και δεν ήταν μόνο θέμα χρημάτων".

Οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του Σκόκο θα φτάνουν τις 950 χιλιάδες ευρώ, ενώ προβλέπονται μπόνους κατάκτησης τίτλων και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, το οποίο φτάνει το 12%. Η διοίκηση της Ένωσης διαβεβαίωσε τον Αργεντινό πως δε θα σταθεί εμπόδιο σε ενδεχόμενη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, αρκεί βέβαια να ικανοποιεί οικονομικά τον σύλλογο. Η νέα ρήτρα στο συμβόλαιο του Σκόκο για πρόταση από το εξωτερικό φτάνει τα δυο εκατομμύρια ευρώ, ενώ πλέον δύσκολα θα γίνουν συζητήσεις για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή σε άλλη ελληνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...