ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Παίκτες της ομάδα πόλο του Ολυμπιακού Ο Ολυμπιακός ήταν ο θριαμβευτής στο μεγάλο ντέρμπι με τον Πανιώνιο, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 10-9 στο κολυμβητήριο του Πειραιά και απέδειξαν ότι, παρά τα πολλά εσωτερικά προβλήματα που τους ταλανίζουν, παραμένουν το... αφεντικό εντός συνόρων, όπου διατηρούν το απόλυτο νικών εδώ και δυόμισι χρόνια (από τις 30 Απριλίου 2008).

Σε ένα ντέρμπι που είχε πολλές καλές στιγμές, ένταση, αλλά και διαστήματα που κυριάρχησαν η επιπολαιότητα και τα λάθη, ο Πανιώνιος προηγήθηκε μόνο μία φορά, 2-1 στις αρχές της δεύτερης περιόδου, με γκολ του Μάζη που λίγο αργότερα έχασε μοναδική ευκαιρία σε τετ-α-τετ στην κόντρα, το οποίο απέκρουσε ο Φλώρος.

Οι γηπεδούχοι, που στο πρώτο οκτάλεπτο είχαν χάσει πέναλτι με τον Χρήστο Αφρουδάκη, πήραν στη συνέχεια τα ηνία και προηγήθηκαν 4-2, οι Νεοσμυρνιώτες ισοφάρισαν προσωρινά και ο Δελακάς «έγραψε» το 5-4 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο είναι χαρακτηριστικό ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπαιξαν ούτε μία φορά με παίκτη παραπάνω. Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, με σπουδαία εμφάνιση από τους Αφρουδάκη, Δελακά, αλλά και πολύτιμη δουλειά στην άμυνα από τον Μυλωνάκη, και ξέφυγε 8-5.

Μία «οβίδα» του Κοκκινάκη στα τελευταία δευτερόλεπτα του οκταλέπτου έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης για τους φιλοξενούμενους, που με δύο γκολ του Μιράλη ισοφάρισαν 8-8 περίπου 6΄ πριν τη λήξη. Ο Μυλωνάκης ξανάδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ο Μπεριστιάνος ισοφάρισε και ξανά ο (κορυφαίος του αγώνα) Μανώλης Μυλωνάκης, περίπου 1΄20΄΄ πριν το τέλος, σκόραρε από την περιφέρεια για το 10-9. Οι «κυανέρυθροι» στην επόμενη επίθεση κέρδισαν αποβολή, αλλά το σουτ του Παπαδόγκωνα σταμάτησε στην καλή αμυντική κόντρα του Δελακά και η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη.

Να σημειωθεί ότι την εστία του Ολυμπιακού υπερασπίστηκε ο Χρήστος Φλώρος, καθώς ο Νίκος Δεληγιάννης αντιμετώπισε την τελευταία στιγμή ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν ήταν στην αποστολή. Από την άλλη πλευρά, ο Μάκης Βολτυράκης ξεκίνησε το ματς με τερματοφύλακα τον Κώστα Φλέγκα, αλλά στο ημίχρονο τον αντικατέστησε με τον Κώστα Γαλανίδη.

Μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ του Αντώνη Βλοντάκη και του Ανδρέα Μιράλη, προς στιγμήν απειλήθηκε γενικευμένη σύρραξη, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-3, 3-2, 2-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1/4 με π.π., 0/1 πέναλτι): Αφρουδάκης 3, Δελακάς 2, Μυλωνάκης 2, Κολόμβος, Κομάντινα, Ντόσκας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (4/9 με π.π., 1/1 πέναλτι): Μιράλης 3, Μπεριστιάνος 2, Μάζης, Μουρίκης, Καπότσης, Κοκκινάκης


Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-3, 3-2, 2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...