ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Καβάλα-ΑΕΚ 2-1

Κάποτε θα ήταν έκπληξη…

Τελευταία ευκαρία κόντρα στον Ολυμπιακό...

Όπως και πέρσι...

Καβάλα πάνε στην... 3η θέση!


Όχι απόψε, όχι με αυτή την εικόνα, όχι με αυτή την… Καβάλα!
Μια ΑΕΚ που αναγνωριζόταν μόνο από τις φανέλες, έγινε παιχνίδι στα χέρια των εκπληκτικών "Αργοναυτών" και έχασε (ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το σκορ) με 2-1.
Κάποτε θα ήταν έκπληξη…
Τα γκολ των Βουτσίτσεβιτς (13’) και Ονουάτσι (46’) εξέθεσαν την αμυντική γύμνια της «Ένωσης» και ανάγκασαν τον Σκόκο να τρέχει να μαζέψει στο τέλος (86’) «τα ασυμμάζευτα».

Πώς έπαιξε
Με σύστημα 4-2-3-1 (το οποίο δεν συμπεριελάμβανε τους Σκόκο και Λυμπερόπουλο) παρέταξε την «Ένωση» ο Μανόλο Χιμένεθ. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Νασούτι, Γιάχιτς και Πατσατζόγλου. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μάκος-Καφές, στην τριάδα μπροστά τους οι Λεονάρντο (αριστερά), Έντερ (κέντρο), Μπερνς (δεξιά) και προωθημένος ο Μπλάνκο.
Man of the match: Σε ακόμη ένα παιχνίδι της Καβάλας ο Αμπντούν έκανε τη διαφορά. Στο πρώτο ημίχρονο εξέθεσε σε πάρα πολλές περιπτώσεις τους Πατσατζόγλου και Γιάχιτς και έφτιαξε το γκολ του Βουτσίτσεβιτς για το 1-0, ενώ με την έναρξη της επανάληψης πήγε από τα δεξιά και έδωσε την ασίστ και για το 2-0!
Τελευταία ευκαιρία με Ολυμπιακό



ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (57' Σιόντης), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο, Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιέ, Ονουάτσι, Βουτσίτσεβιτς (75' Ντικρόκ)
Στον πάγκο: Βαγιέχο, Ναζλίδης, Θεοδωρέλλης, Γιάννου, Αλεξάντροβιτς
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Λαγός, Νασούτι, Γιάχιτς, Πατσατζόγλου (46' Γκέντσογλου), Κάφες, Μάκος, Λεονάρντο (55' Λυμπερόπουλος), Μπερνς, Έντερ (46' Σκόκο), Μπλάνκο
Στον πάγκο: Αραμπατζής, Γκερέιρο, Καράμπελας, Αργυρίου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Καρατζίκας (Αθηνών)
ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»


Χιμένεθ: «Δεν είμαστε σοβαροί»!
Εκνευρισμένος ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την λήξη του αγώνα με την Καβάλα, τονίζοντας πως η AEK δεν είναι ούτε σοβαρή αλλά ούτε και ανταγωνιστική.
Δεν μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά λάθη। Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, σήμερα χαρίσαμε πολλά πράγματα και μετά ήταν αργά. Έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε που πήραμε τίτλο. Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, ούτε σοβαροί.




«Είμαστε ευτυχισμένοι»

Καβάλα πάνε στην... 3η θέση!Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι μίλησε για την μεγάλη νίκη της Καβάλας επί της ΑΕΚ

«Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς σήμερα. Πολύ σημαντικό που σκόραρα απέναντι στην ΑΕΚ. Είμαι ευτυχισμένος που είμαστε στην 3η θέση, αλλά εμείς κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, που σκόραρε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου το 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...