ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Δεν δίνει το χέρι στον Γκαλάς ο Νασρί

Δεν δίνει το χέρι στον Γκαλάς ο Νασρί
Νέα περίπτωση Τζον Τέρι και Γουέιν Μπριτζ προέκυψε στην Αγγλία. Ο Σαμίρ Νασρί δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δώσει το χέρι του στον πρώην συμπαίκτη του Γουίλιαμ Γκαλάς, αφού βρίσκονται στα μαχαίρια. Ο Γκαλάς μετακόμισε το καλοκαίρι στην Τότεναμ, αιώνιο εχθρό της Άρσεναλ, και οι οπαδοί των Κανονιέρηδων του ετοιμάζουν άσχημη υποδοχή. Εκτός από τους οπαδούς, και ένας συμπατριώτης του, ο Σαμίρ Νασρί, έχει αποφασίσει να μην ανταλλάξει χειραψία μαζί του.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν να μιλήσουν πάνω από ένα χρόνο, με τον Νασρί να μη συγχωρεί στον άλλοτε συμπαίκτη του ότι του έβαλε τις φωνές επειδή κατά τη διάρκεια του Euro 2008 κάθισε στη θέση του Ανρί στο λεωφορείο της ομάδας.

Ο ίδιος μιλώντας στους συμπαίκτες του ανέφερε: «Θα ήταν υποκρισία εκ μέρους μου να δώσω τα χέρια με έναν άνθρωπο που μου έβαλε τις φωνές επειδή έκατσα στη θέση του Ανρί». Οι συμπαίκτες του όλες αυτές τις ημέρες προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη χωρίς όμως επιτυχία, με τους δύο άνδρες να έχουν να μιλήσουν πάνω από ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...